2821
2789
عنوان

همسر

351 بازدید | 34 پست

بچه ها خیلی هستم 

خانوادم توقع دارن یوقتا برم خونشون بعد شوهرم نمیاد خسته شدم آنقدر دروغ گفتم واقعا کم آوردم بدم میاد از خودم بخدا همش میگه من خستم می‌خوام بخوابم ازدست خودش وخانوادش بریدم دیگه توی این رفتار هیچوقت خانوادشم بهم نمیگن بیا خونه ما 

همش دوست داره توی خونه باشیم یه مهمونی که میریم میگه تازه فلانجا بودیم من خواهرام شهر دیگه ان یوقتا میان دوست دارم برم پبششون بخدا هیچ دوستیم ندارم که باهام صحببت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کپک خان خودت که نمیای .لاقال دیگه بزار من وقتی میرم ریلکس باشم.

شاید باور نکنید ولی ازدستش خسته شدم منو یه بیرون می‌بره ومیاره حس میکنم زورش میاد 

خرید نمیاد میگه میجرخی وفلان نمیخری همش میچرخی 

هیچ کاری توخونه کمکم نمیکنه

شوهر منم همینه همش بهونه میاره من دیگه عادت کردم یه امشب خیر سرم رفتیم خونه بابام اینا بعد شام رفت تو حیاط خوابید هی بریم بریم خستم حالا خونه خودمون تا صبح بیداره

همون بهتر ک نیاد تنها برم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
عزیزم تیپ شخصیتیشه از اول چرا درست انتخاب نکردی ؟ اونم الان همین خستگی رو از دست شما داره کارای شما ...

والا مادوست هم بودیم خاکبرسرم کنم 

نه عزیزم نداره چون استرااااااحت می‌کنه ومن ودلمبه هیچیش نیست

شوهر منم همینه همش بهونه میاره من دیگه عادت کردم یه امشب خیر سرم رفتیم خونه بابام اینا بعد شام رفت ت ...

منو یه سینمابرد وآورد صدبار گفت فلان سهم بورس و ازدست دادن فلان نکردم ازچشمم اورذ

منو یه سینمابرد وآورد صدبار گفت فلان سهم بورس و ازدست دادن فلان نکردم ازچشمم اورذ

والا آدم پشیمون میکنن میگی همون توخونه میموندم بهتر بود

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز