2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اينقد خوابام عجيب و غريب و جالبه كه تعبير نميتونم كنم 😒

مال شما خوبه عزيزم

جايگاه و درجه رفيع

راستي كسي تو خواب بو و بافت و لمس كردن رو متوجه ميشه؟

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
من اينقد خوابام عجيب و غريب و جالبه كه تعبير نميتونم كنم 😒 مال شما خوبه عزيزم جايگاه و درجه رفيع ...

آره من گاهی اوقات متوجه میشم..حتی دردو اونقدر واقعی حس میکنم که انگار نه انگار خوابم😟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

منم خواب دیدم سه قلو گیرم اومده..داشتم واسشون اسم انتخاب میکردم...نمیدونم تعبیرش چی بشه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
آره من گاهی اوقات متوجه میشم..حتی دردو اونقدر واقعی حس میکنم که انگار نه انگار خوابم😟

ااههه چه جالب

آره درد و بوهارو 

بافت چيزيايي كه دست بهش ميزنم

يا مثل قطره آب كه رو صورتم ميافته رو تو خواب فول اچ دي حس ميكنم😂

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
ااههه چه جالب آره درد و بوهارو  بافت چيزيايي كه دست بهش ميزنم يا مثل قطره آب كه رو صورتم ميا ...

آره برا منم جالبه ..ولی گاهی اینقدر اون دردو خواب واقعی حس میکنم که قشنگ تو خواب عذابم میده مثلا درد دندون 😯

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔