2777
2789

والا میگن بچه ای که شیرخشک میخوره الرژی میگیره بدنش ضعیفتره و شیرمادر بهتره!من اتفاقا دیدم طرف الان مادرشده و خودش بچگی فقط شیرخشک خورده خیلی وجودش سالم تر از منه که دو سال و دوماه تازه شیرمادر خوردم و لب به شیرخشک نزدم..اتفاقا من الرژی هم دارم و اونا ندارن..مریض هم میشم سخت مریض میشم اونا نمیدونن مریضی چیه…خودم الان بچه دارم و شیرخودمو میدم فدای سر بچه ام خیلی بدنم ضعیف شده همش سرگیجه دارم مرتب مکمل هم میخورم نمیرسم به کارام ریزش موی شدید و کم ابی گرفتم اونوقت فکرشو میکنم میبینم چه فرقی میکرد اگر شیرخشک میدادم اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابل دسترس هست و  رایگان.

من جفت بچه هام شیرخشکی هستن

اون اوایل برای حرف الکی بقیه ناراحت بودم

ولی دکترشو همیشخ میگفت خیچ فرقی نداره

بچه باید شیر بخوره..شیر ای الان همه چی دارن

بهتره شیر مادری گ عذای خوب نداره عصبی

و خسته است.من باورم نمیشد.

الان ک بزرگ شدن و میبینم کل بچه های مدرسه مریض میشن

ولی بچه من سیستم ایمنی قوی تری داره

قد و قامت و‌ هوش بالایی داره..و مشکل نداره

دیگه ناراحت نیستم

تنشون سالم باشه این مهمخ

💕

هر دو ساعت گرسنه میشه کلییی باهاش ور میرم تا کمتر هوا بکشه بخاطر‌کولیکش بازم هوا قورت میده اصن اوضاع ...

بچه منم کولیک داشت کلی عذاب کشیدم اگه برگردم اون زمان حتما شیر خشک میدم شکم دردش یه طرف درد گرسنگی ش یه طرف

قابل دسترس هست و رایگان.من جفت بچه هام شیرخشکی هستناون اوایل برای حرف الکی بقیه ناراحت بودمولی دکتر ...

منم خیلی اذیت شدم خیلییییی…اوایل یه وقتایی شیرخشک میدادم یه جوری نگام میکردن انگار دارم سم میدم به بچه که ای وای بیچاره بچه باید شیرگاو بخوره مگه خودت شیر نداری و اینا..من سر عذاب وجدان کلی با خودم ور رفتم شیرم زیاد شد خداروشکر و بچه ام فقط شیر خودمو میخوره ولی از اونور دندون و استخون داغون میشه هیچ فرقی هم با شیزخشک نداره

سلام منو هم با این حرفای مزخرف خیلی اذیت کردن ،انقد عذاب وجدان بهم دادن که نگووالا فرقی ندارن فقط شی ...

باز غریب و فامیل شوهر یه چی..مادر من روزی یه بار به بچه شیرخشک میدادم میگف وای بیچاره بچه ام باید شیرخشک بخوره حالا خودش سر ما یه دندون سالم تو دهنش نیست

منم خیلی اذیت شدم خیلییییی…اوایل یه وقتایی شیرخشک میدادم یه جوری نگام میکردن انگار دارم سم میدم به ب ...

من بچه اولم شیر خودم دادم انقد داغون شدم این یکی ۲ماه شیر خودم بعد شیرخشک دادمش، زیاد درگیر حرفای بقیه نشو ،بعضیا سواد ندارن چرت پرت میگن، 

باز غریب و فامیل شوهر یه چی..مادر من روزی یه بار به بچه شیرخشک میدادم میگف وای بیچاره بچه ام باید شی ...

ببین بعضیا تعصب بیجا دارن، 

کاش کمکی رو ادامه میدادی که حداقل خودت ی استراحت داشته باشی اونوقتا بدی شوهرت بچه رو شیر بده، والا الان با اینهمه فشار عصبی مگه مبشه تنها شیر مادر داد