2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی زورم میاد طلا بفروشم

121 بازدید | 10 پست

یه تیکه طلای کوچیک در حد ده میلیون دارم که به سختی خریدمش بعد حالا واسه آزمون قلمچی خییییلی بهم زور میاد بفروشمش 

از اونطرفم اگه بخوام برم سرکار میتونم تو سه ماه تابستون پولشو جمع کنم اما دیگه نمی‌رسم درس بخونم 😭😭

خیلی اعصابم خورده 

شما بودین طلا رو واسه آزمون میفروختین؟

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

طلا یه جنبه ش اینه که آدم برا روز مبادا نگهش میداره ک ضروری بود بفروشتش 

اگه واقعا بچه درس خونی هستی و میخوای بری قلم چی طلاتو بفروش اگه اهل درس نیستی و میخوای فقط دل خودتو خوش کنی نه کلاس برو نه طلا بفروش 

ببخشید دیگه رک گفتم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

تو این سن به فکر درست باش نه کار.

گلم ۲۵سالمه مجدد قصد کنکور دادن دارم 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

منم ب دلایلی مجبور شدم بفروشم بنظرم ارزششو داشت چون بعدش ممکنه اون فرصتو از دست بدی و پشیمون بشی

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

خونوادتون نمیدن؟

نه ندارن که بدن 

خیلی دلم گرفته 

خودمم ۲۵سالمه یه مدت سرکاررفتم واسه کمک به خانواده اما الان واسه پیشرفت خودم قصددارم کنکور بدم واسه پیرا پزشکی 

خیلی جالبه که مامانم منو با دختر اقدس و قلی دائم مقایسه می‌کنه اما هیچ وقت نمیگه ما کوتاهی کردیم که شما به جایی نرسیدین !!! هیچ وقت خودشونو با پدر و مادرای دیگه مقایسه نمیکنن دائما فقط بچه شونو با من مقایسه میکنن😑🤦