2777
2789

مشکلی با بغل کردن ندارم ولی دخترم میترسه و احساس خطر میکنه

وحشتناککککک گریه میکنه تا ۲ساعت اروم نمیشه

با اینکه میدونن اذیت میشه و غریبی میکنه بازم بغلش میکنن

غش میکنه از گریه منم اذیت میشم تا ارومش کنم چون بد لج میکنه تا چندساعتم شیر نمیخوره

چطور بفهمونم ب زور ازم نگیرنش

منم اینجوری بودم ولی همه بغل میکردن💔😂

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

خودشون باید شعورشون برسه

مام تو فامیل داریم این مدلی

غریبی میکنه با همه نی نی یش

من گاهی میخوام رد شم از جلوش میبینم زل زده بهم رومو میکنم اونور میرم سریع🤣🤣🤣

تا چشش نیفتاده بهم نزده زیر گریه

سلام ! حالت چطوره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون باید شعورشون برسهمام تو فامیل داریم این مدلیغریبی میکنه با همه نی نی یشمن گاهی میخوام رد شم ا ...

وقتی شعور ندارن چیکارکنم

هرمهمونی ک میرم پدرم درمیاد

رک بگو عزیزم ببخشید گریه میکنه غریبی میکنه

میدونم شما محبت دارید ببخشید یه مدت تا بزرگتر بشه

اونقدر بیاد بغلت خودت عاصی بشی

اینارو با لحن مهربون و محبت و لبخند بگو و جبهه نگیر

قطعا جواب میدن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
رک بگو عزیزم ببخشید گریه میکنه غریبی میکنهمیدونم شما محبت دارید ببخشید یه مدت تا بزرگتر بشهاونقدر بی ...

بخدا با مهربونی گفتم بازم میگیرنش و با گریه وحشتناک باز تحویل خودم میدنش

داری میگی که خودشون میدونن که بچت اذیت میشه

شما خوشحالی اون ها رو به اذیت شدن بچت و اذیت شدن خودتون ترجیح میدید؟؟

اگر خیر وقتی ادمها میدونن ولی متوجه نمیشن پس بهتره که موقعی که میان سمتتون بهشون محترمانه و کاملا جدی بگید که نمیتونید چون بچتون هنوز احساس نیاز به شما داره و نمیخوایید این حس رو ازش بگیرید

و جوری بچتون رو بگیرید و عقب بکشید ازشون که متوجه بشن

داری میگی که خودشون میدونن که بچت اذیت میشهشما خوشحالی اون ها رو به اذیت شدن بچت و اذیت شدن خودتون ت ...

هی گفتم باز پروان

بچه رو ازم میگیرن

هرجا میرم کوفتم میکنن

چرا شعور ندارن اخهههه

هی گفتم باز پروانبچه رو ازم میگیرنهرجا میرم کوفتم میکننچرا شعور ندارن اخهههه

یکسری از ادمها همینن

یا حرفتون رو بزنید و بچه به بغل ازشون فاصله بگیرید یا زمانیکه به گریه انداختن بگید خودتون به گریه انداختید خودتونم ارومش کنید  چون من هرچیی میگم متوجه نمیشد حداقل بزارید ۵دقیقه با گریه بغلشون بمونه تا متوجه بشن چون در هر صورت شما باید عواقب بعدش رو بپذیرید حالا چند دقیقه دیرتر

اینجوری دفعه اخرشون میشه😂😂