2777
2789
عنوان

صدای برادرشوهرم خیلی بلنده

312 بازدید | 20 پست

یه برادرشوهر مجرد دارم  طبقه پایین مان 

صداش خیلییی بلنده یعنی مغزت درد میگیره از بلندی صداش

همیشههه خدا هم با پدرمادرش در حال بگو مگو و بحثن اینقدر صداش واضح میاد بالا انگار تو خونه ماست واقعا اذیت میشم حرف زدن عادیش هم با داد میگه ۳۰ سالشه نمیدونم کی میخواد زن بگیره گندشو بکنه از این خونه 

مام نمیتونیم در بیایم چون خونه خودمونه اونام نمیخرنش

با منم چپه سر یه سری موضوعات کلا باهم سلام علیک هم نمیکنیم از خدا میخوام زن بگیره بره نبینمش فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن بیاد بالا سرتو بسازه زن بگیره  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

کاش خونه از خودتون نبود اونوقت اون ازدواج میکرد شما مجبور می‌شدید برید😁

🥴🥴چی بگم والا  شاید اگه اینجا مال خودمون نبود خیلییی زودتر از اینها خودمو نجات میدادم

بره نبینمش فقط صداش بلندد و رو مخ همیشهههه هوار میکشه بی منطق هم هست خیلییی

وا ببرش روانشناس مگه دختر مردم چیه که اینو آدم کنه 

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

نگو زن بگیره، بگو زنش بدن.

بدبختا پدر مادرش دیگه کاری نمونه بکنن که زن بگیرن برن اونام خسته شدن پیرن حوصله غر غرو نق نق اینارو ندارن دیگه نمیگیرن به هزار و یه دلیل یا دختر شوهر نمیکنه یا این نمیگیره 

برادرشوهر منم یکیشون تن صداش خیییلی بالاس دختر منم ب عموش رفته تن صداا بالااااا مغزمون رو خورده گاهی خودش ازصداخودش خوشش میاد بلند بلند صدا درمیاره من کارم ب ناپروکسن و اکسار میرسه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤕🤕🤕🤕🤕

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
وا ببرش روانشناس مگه دختر مردم چیه که اینو آدم کنه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

عزیزمم ما حتی سلام علیک هم نمیکنیم با هم مث هفت پشت غریبه رفتار میکنیم اونم سر یه موضوعی که دعوا راه انداخت و چیزای بی ربط (خیلیی بی ربط )رو وصل میکرد به موضوع دعوا

برادرشوهر منم یکیشون تن صداش خیییلی بالاس دختر منم ب عموش رفته تن صداا بالااااا مغزمون رو خورده گاهی ...

اصلا خنده نداره 

یادش بده آروم صحبت کنه 

یه هم  خوابگاهی دارم یه بار زدم تو گوشش بخاطر این کارش 

برا آینده خودش بهتره از الان بهش یاد بدی

شما مادرشی تحملش رو داری در آینده برا بقیه واقعا آزار دهنده است

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

عزیزمم ما حتی سلام علیک هم نمیکنیم با هم مث هفت پشت غریبه رفتار میکنیم اونم سر یه موضوعی که دعوا راه ...

در کل ایشالله رفتارش درست بشه بعد زن بگیره 

گناه داره اون بیچاره ای که زن آدم بی منطق بشه 

برادرشوهر منم یکیشون تن صداش خیییلی بالاس دختر منم ب عموش رفته تن صداا بالااااا مغزمون رو خورده گاهی ...

من که شخصا عصبی میشم از صدا بلند کلا ذهنم به هم میریزه از اینکه یکی تن صداش خیلی بالا باشه