fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 عنوان PSبازی میکنید؟ 166 بازدید | 20 پست کسیو ندارم باهام بازی کنهولی خودم دوست دارم داشته باشم برا فیفارو لپ تاپ میشه بازی کرد؟میخوام ببرم دانشگاه😂🚶♂️برا خودم تکیps4خوبه؟تا25،30 میتونم هزینه کنم :) 1403/04/04 | 14:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 میخوای دانشگاه ببری کنسول به کارت نمیاد خو چی بگیرم؟فک نکنم بتونم با کسی ارتباط بگیرممیخوام سخت نگذره.. :)
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 15160 خو چی بگیرم؟فک نکنم بتونم با کسی ارتباط بگیرممیخوام سخت نگذره.. لپتاپ گیمینگ اگر میخوای بازی کنی و پرتابل باشه
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 لپتاپ گیمینگ اگر میخوای بازی کنی و پرتابل باشه زیاد نمیدونم ازشون👨🦯 :)
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 میشه رو لبتاب بازی کرد ولی خب یکم داغ ایناش دیگه اوضاع ناجوره پی اس فور دسته دو بگی ولی حتما پروشو بگی اندازه پی اس فایو الان قوینمن خدمم دارم psهم دارم با کلی گیم دیگه 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 ps4تکیم خوبه عالیه چن میشه انلاین بازی کرد 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 میشه رو لبتاب بازی کرد ولی خب یکم داغ ایناش دیگه اوضاع ناجوره پی اس فور دسته دو بگی ولی حتما پروشو ب ... ممنونمخوشبحالتوناوکیهلپ تاپ گیم باشه چطور؟فعلا لپ تاپم عادیهتو خونه تلویزیون هست ولی برا خوابگاه فک نکنم باشهبازیاشو از کجا بگیرم؟انلاین و افلاینشو سر در نمیارم :)
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 ممنونمخوشبحالتوناوکیهلپ تاپ گیم باشه چطور؟فعلا لپ تاپم عادیهتو خونه تلویزیون هست ولی برا خوابگاه فک ... ببین کنسول از لبتاب گیمم بهتره چن گیمایی که میتونی روش نصب کنی بیشتره و fpsاصلا پایین نمیاد حتی یه زره 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 ببین کنسول از لبتاب گیمم بهتره چن گیمایی که میتونی روش نصب کنی بیشتره و fpsاصلا پایین نمیاد حتی یه ز ... اهاااوکیه،متشکرمایشالا برام بگیرن😂 :)
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 انلاین افلاینشو گرفتی خدم کمکت میکنم بازیا پولیشو از خد شاپای ایرانی میتونی بخری که اونم ظرفیتیه خاستی بگیری برات توضیح میدمم 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 انلاین افلاینشو گرفتی خدم کمکت میکنم بازیا پولیشو از خد شاپای ایرانی میتونی بخری که اونم ظرفیتیه خاس ... مرسیلطف میکنید🙏🙏حالا منتظر این کنکور لعنتیم تموم بشهقولشو گرفتم تا30هزینه میکنن گفتن👨🦯🤕 :)
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 مرسیلطف میکنید🙏🙏حالا منتظر این کنکور لعنتیم تموم بشهقولشو گرفتم تا30هزینه میکنن گفتن👨🦯🤕 جالبه منم کنکوریم 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم
saeeeeeeeed عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 204 ایشلاه کنکور تموم شه به خاسته هامون برسیم بعد باهم حسابی بازی کنیم 당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خستهازحرفهایتوخالی-! من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم