2777
2789
عنوان

PSبازی میکنید؟

166 بازدید | 20 پست

کسیو ندارم باهام بازی کنه

ولی خودم دوست دارم داشته باشم برا فیفا

رو لپ تاپ میشه بازی کرد؟

میخوام ببرم دانشگاه😂🚶‍♂️

برا خودم تکیps4خوبه؟

تا25،30 میتونم هزینه کنم

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه رو لبتاب بازی کرد ولی خب یکم داغ ایناش دیگه اوضاع ناجوره پی اس فور دسته دو بگی ولی حتما پروشو بگی اندازه پی اس فایو الان قوین

من خدمم دارم psهم دارم با کلی گیم دیگه

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 

ps4تکیم خوبه عالیه چن میشه انلاین بازی کرد

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
میشه رو لبتاب بازی کرد ولی خب یکم داغ ایناش دیگه اوضاع ناجوره پی اس فور دسته دو بگی ولی حتما پروشو ب ...

ممنونم

خوشبحالتون

اوکیه

لپ تاپ گیم باشه چطور؟

فعلا لپ تاپم عادیه

تو خونه تلویزیون هست ولی برا خوابگاه فک نکنم باشه

بازیاشو از کجا بگیرم؟

انلاین و افلاینشو سر در نمیارم

ممنونمخوشبحالتوناوکیهلپ تاپ گیم باشه چطور؟فعلا لپ تاپم عادیهتو خونه تلویزیون هست ولی برا خوابگاه فک ...

ببین کنسول از لبتاب گیمم بهتره چن گیمایی که میتونی روش نصب کنی بیشتره و fpsاصلا پایین نمیاد حتی یه زره

انلاین افلاینشو گرفتی خدم کمکت میکنم بازیا پولیشو از خد شاپای ایرانی میتونی بخری که اونم ظرفیتیه خاستی بگیری برات توضیح  میدمم

انلاین افلاینشو گرفتی خدم کمکت میکنم بازیا پولیشو از خد شاپای ایرانی میتونی بخری که اونم ظرفیتیه خاس ...

مرسی

لطف میکنید🙏🙏

حالا منتظر این کنکور لعنتیم تموم بشه

قولشو گرفتم تا30هزینه میکنن گفتن👨‍🦯🤕

مرسیلطف میکنید🙏🙏حالا منتظر این کنکور لعنتیم تموم بشهقولشو گرفتم تا30هزینه میکنن گفتن👨‍🦯🤕

جالبه منم کنکوریم   

ایشلاه کنکور تموم شه به خاسته هامون برسیم بعد باهم حسابی بازی کنیم