2777
2789
عنوان

PSبازی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
جالبه منم کنکوریم

کنکور نگو،بگو بدبختی ،بگو زجرکش کردن ما

تمومم نمیشه

مث بازی فوتبالی میمونه که تو مرحله حذفی کشیده وقت اضافه120دیقه

کسی جون نداره ادامه بده 

:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور نگو،بگو بدبختی ،بگو زجرکش کردن ماتمومم نمیشهمث بازی فوتبالی میمونه که تو مرحله حذفی کشیده وقت ...

بخدااااااااااااااااااا حق تا قیامت

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
ایشالا تموم بشه راحت بشم اولالبته بازی واقعی برام اولویته تا ps😂

ایشلاه  

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
بخدااااااااااااااااااا حق تا قیامت

الانم دیقه 117شده

من گل به خودی زدم😑نمیشینم درس بخونم مث ادم

خب وقتتون رو نمیگیرم

خیلی ممنون از توضیحاتتون 

لطف کردین

:)

الانم دیقه 117شدهمن گل به خودی زدم😑نمیشینم درس بخونم مث ادمخب وقتتون رو نمیگیرم خیلی ممنون از توضیح ...

ممنونم شما مراحمین