2789
عنوان

تردمیل؟

2333 بازدید | 17 پست

سلام، خانوما من نوزاد دارم ووقت باشگاه وپیاده روی ندارم تصمیم دارم تردمیل بخرم و توی خونه پیاده روی داشته باشم اما هیچ برندی رو نمیشناسم واطلاعاتی ندارم، اینم بگم میخوام از توی دیوار دسته دوم بگیرم، حدودای ۱۲تومن، اگه مارک خوبی میشناسید یااطلاعات خاصی دارید ک نیازه برا خرید بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخر، تردميل معجزه نميكنه. و برا گرم كردن قبل ورزش و يا به عنوان ورزش هوازي در كنار ورزش اصلي بايد استفاده بشه، نه اينكه ادم يه ساعتي روزبره روش و پدر زانو هاش رو در بياره! اونم با يه تردميل ديته دو قديمي كه ايتاندارد هم نيست! بجاش يه سي دي ايروبيك بخر  و٤-٥ روز در هفته رو يكساعت ورزش كن

نخر، تردميل معجزه نميكنه. و برا گرم كردن قبل ورزش و يا به عنوان ورزش هوازي در كنار ورزش اصلي بايد اس ...

الان من تو همین حالت پدر زانوام درومده هستم، نمی تونم خم و راستشون کنم منتطر وقت دکترم، روزی نیم ساعتم می رفتم ها

الان من تو همین حالت پدر زانوام درومده هستم، نمی تونم خم و راستشون کنم منتطر وقت دکترم، روزی نیم ساع ...

به خاطر چي زانوهاتون اينجور شده؟ استفاده بيش از حد از تردميل؟ يا اضافه وزن؟

نخر، تردميل معجزه نميكنه. و برا گرم كردن قبل ورزش و يا به عنوان ورزش هوازي در كنار ورزش اصلي بايد اس ...

ببین من تمام وسایل ورزشی رو خونه دارم چندسال هم کمک مربی ایروبیک باشگاه بودم اما الان شرایطم فرق داره، ایروبیک نیاز ب فضا وبالا پایین پریدن، سروصدا واهنگ داره ک با وجود بچم نمیتونم اما درعوض تردمیل بی سروصداست وهروفت درحد نیم ساعتم وقت داشته باشم میتونم استفاده کنم، فک نکنم اگه درست واصولی استفاده بشه زانو درد بیاره،بازم ممنون بابت راهنماییت

الان من تو همین حالت پدر زانوام درومده هستم، نمی تونم خم و راستشون کنم منتطر وقت دکترم، روزی نیم ساع ...

حتما کفشت مناسب نبوده یا شیب رو رعایت نکردی وفشاراوردی وگرنه چرا باید زانو دردبگیری؟

حتما کفشت مناسب نبوده یا شیب رو رعایت نکردی وفشاراوردی وگرنه چرا باید زانو دردبگیری؟

کفشام مارکه اتفاقا من خیلی حساسم تو کفش پوشیدن چند سالم باشگاه می رفتم، نمی زارم رو شیب اصلا بخاطر کمرم ولی خب یه ساله مدام فقط رو تردمیل ورزش داشتم هر روز

سلام تردمیل خریدین؟ ازش راضی هستین ؟من هم قصد خرید تردمیل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم، بله من ی اقایی ک کارتعمیرات انجام میداد، یدونه تضمینی بهم داد وگفت همه قطعات اصلی و کم کاره، والا راضیم ازش، مارک  dkcityاصل تایوان