2777
2789
عنوان

به محضی که پولی بهم برسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 72 پست

فک کنم دلیل اصلیت بچهاتن تا شوهرت .

منم حوصله هیچی ندارم 

فرق من باتو اینه ک من یه بی حوصله تنها بدون هیچ سرگرمی و دلخوشیم تو یه بی حوصله ک حدااقل ی مشغله داری

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضا ایمان میارم به جمله ی خدا آهو رو شناخت بهش شاخ نداد...

ما میگیم خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

شما فقط خسته ای 

یه مسافرت کوتاه مدت بدون خانواده برو نظرت عوض میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم شاید افسردگی داریهمه مادرا خسته و کلافه میشناما خب شما مسئول اون دو تا فرشته هستی

خسته و کلافه ام بی نهایت...همسرمم خیلی درکم نمیکنه.همش دوست داره از خونه فرار کنه خودش...دو ساعت که تنهاش میزارم با اینا میام خونه سگ میشه اخلاقش...اونوقت به من میگه بداخلاقی

اخه کجا برم.نمیشه گه🤕

خب پس عزیز دلم چه طوری میخوای کلا ترکشون کنی فدات بشم 

مامانتون نمیتونن حتی دو روز نگه داری کنن شما یه سفر کوتاه بری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹