gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان لعنتی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 52 پست اومدم آزمایشگاه رو یه پسره ۲۰یا ۲۵ساله کراش زدم تو آسانسور اومدم بالا اول داداشمو بردم دکتر الانم اومدم پایین خودم آزمایش بدماومدم دیدم یه دختره خودشو سفت چسبونده به پسره هی ماچش میکنه😐😂سفت گرفتتش خیلی دلم میخواد بگم نترس نمیدزدنش😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/04/04 | 09:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 حتمااا بخاطر شما میکوندم😑 میموندم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
فرییال عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 1370 خیلی خاصن اتفاقا تو بیمارستان پامو گچ گرفته بودم یه پسر توهمین سن ۲۵اینا پای دوستش شکسته بود منم با ... بگو آخه پدر من ، بزا بچه ی مردم کارشو کنه😂
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 هموووون پسدوران جوگیریشونه😂😂 اصن سممممم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بگو آخه پدر من ، بزا بچه ی مردم کارشو کنه😂 بابام کل مدت نبود اد همون موقع اومد😑😂😔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 شانسو😂😂😂 اصن شانس نیس که😂بعدم اونشب در بدترین وضعیت ممکنم بودم😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎