gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان لعنتی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 52 پست اومدم آزمایشگاه رو یه پسره ۲۰یا ۲۵ساله کراش زدم تو آسانسور اومدم بالا اول داداشمو بردم دکتر الانم اومدم پایین خودم آزمایش بدماومدم دیدم یه دختره خودشو سفت چسبونده به پسره هی ماچش میکنه😐😂سفت گرفتتش خیلی دلم میخواد بگم نترس نمیدزدنش😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/04/04 | 09:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 ماچ و بوس تو آزمایشگاه؟😑😑😑😂 تو آزمایشگاه بلههههتو اتوبوسم دیدم اینجا دیگه سینگلم نمیشه موند هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
فرییال عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 1370 منظور من ایشون نبود شما جای آمپر چسبوندن و تکرار طوطی وار حرفایی که خودتونم بهش اعتقاد ندارین یکم فک ... زیر یه همچی پستیحرفای بی ربط و گنده گنده نزنیندر حدی نظر بدین ک مرتبط باشه و مسخره بنظر نرسه
ناناز_خانوم84 عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 4949 تو آزمایشگاه بلههههتو اتوبوسم دیدم اینجا دیگه سینگلم نمیشه موند 😑😑😑😑😑😑
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 اره یسریا واقن خاصن🫠 خیلی خاصن اتفاقا تو بیمارستان پامو گچ گرفته بودم یه پسر توهمین سن ۲۵اینا پای دوستش شکسته بود منم با پای گوم نمیتونستم تاماشین برم پسره اومد گفت میخواید براش ویلچر بیارم بابام گفت نه خودش میاد😂💔پسره گوش نداد رفت برام ویلچر آورد تا ماشین رسوند😔😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 😑😑😑😑😑😑 اوضاع جامعه خراب شده شما ندیدید ؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 خیلی خاصن اتفاقا تو بیمارستان پامو گچ گرفته بودم یه پسر توهمین سن ۲۵اینا پای دوستش شکسته بود منم با ... گوم،گچ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ناناز_خانوم84 عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 4949 اوضاع جامعه خراب شده شما ندیدید ؟ چرا خیلی دیدمتو آزمایشگاه ولی عجیب بود برام
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 مریضن مریض نبودن که اینجا عضو نبودن هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 چرا خیلی دیدمتو آزمایشگاه ولی عجیب بود برام احتمال میدم برای آزمایش قبل عقد اومده بودن هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 انگشتش کن 👀 ها؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اعجوزه عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 2496 تو آزمایشگاه بلههههتو اتوبوسم دیدم اینجا دیگه سینگلم نمیشه موند میموندی نهار میخوردی بعدمیرفتی
ناناز_خانوم84 عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 4949 احتمال میدم برای آزمایش قبل عقد اومده بودن هموووون پسدوران جوگیریشونه😂😂
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 میموندی نهار میخوردی بعدمیرفتی حتمااا بخاطر شما میکوندم😑 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎