2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
منم انجام داد درد مختصری داشت !ولی وقتی اینجوری مینویسی چهار نفری ک مجبورن برن میترسن .عقب میندازن

اونایی که میترسن بهتره بدونن که برن جایی که با بی هوشی انجام بدن.منم تجربمو نوشتم یکی نره مثل من زجر کش بشه

چجور دردی بود به کجاهامیزد ‌.

تو رحم دلدرد وحشتناااااااااک وای اگه میدونستم اصلا این چیه انجام نمیدادم.کلا برا من احساس کردم نیازی نبود.دکتره انگار قرار داد داشت با اون مرکز 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید انسداد داشتی منم رفتم ولی دردش خیلی قابل تحمل بود منو کلی ترسونده بودن با کلی استرس رفتم ولی اص ...

والا مشکلی نداشتم خدارو شکر.از این ناراحتم من برا چکاب رفتم اصلا نیازی نبود نمیدونستم چیه اصلا.اگه الان یه عده نمیان بخورنم که بی سوادی فلانی.والا ارشد یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوبم

چه بیشعورم بودن دیدن درد داری انجام نمیدادن خب میگفتن بابیهوشی انجام بده

اصلا نمیدونستم چی هست.الان اومدم از پستای قبلی دیدم بعضیا گفتن براشون با بی هوشی انجام دادن.اگه میدونستم کلا انجام نمیدادم