2777
2789

خیانت دومش اونم با یکی از نزدیکا

میخام بزارم برم

دلم برا دخترم میسوزه

نمیدونم ببرمش یا ن

چیکار کنم خستم💔

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنسالسه دخترتخیانت جنسی بوده

اره دو بارش هم

۲

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
هرجا میری بچتم ببر توروخدا.

میترسم با من بدبخت بشه

کجا برم خونه بابام نمیتونم برگردم

بدون پشتوانه سختهشما که اینقدر تحمل کردی یکم صبر کن و حقیقت رو آشکار نکنمدارک جمع آوردی کن که داشته ...

مدارک دارم

پس انداز هم تا حدودی طلا اینا هس

میتونم برم خونه مامانبزرگم شهرستان ولی میترسم از اینده

ببين موندن تو اين زندگي تقاص داره من كشيدم و خيلي اذيت شدم ب نفس كشيدنش هم اعتماد ندارم و هيچ وقت كنارش احساس امنيت نداشتم 

جدا شدن هم تاوان داره ولي ميتوني خوشبين باشي كه اتفاقاي خوبي برات بيوفته 

شايد مالي اذيت شي

شايد تنهايي بكشي 

ولي عزت نفس داري 

اين نظر منه 

من موندم با وجود خياانت ولي هر روز بيشتر از قبل داره از خودم بدم مياد

نترس گلم میدونم سخته ولی باید تمام تلاشت رو انجام بدی

خداکمکم کنه کاش شجاع بشم برم