2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا واکنشی نشون نده

یعنی که شما واسه ما اهمیتی ندارید

بجاش آدمتونو بشناسید دیگه بیشتر از ظرفیتش بهش بها ندید

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
ینی مثه قبل باهاشون رفتار کنم ؟ اگه بدونی چقد بدم میاد ازشون

می‌دونم عزیزم 

از این آدما کم نیستن 

نه چرا مثل قبل؟

به یه آدم نمک نشناس چرا باید مثل قبل محبت کنی؟

کم کم حذفش کنید از زندگیتون بدون کوچکترین بی احترامی 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
می‌دونم عزیزم از این آدما کم نیستن نه چرا مثل قبل؟به یه آدم نمک نشناس چرا باید مثل قبل محبت کنی؟کم ک ...

من محبت نمیکنم ، مادرم محبت میکنه ، نمیدونم چطوری باید جلو مادرمو بگیرم 

من محبت نمیکنم ، مادرم محبت میکنه ، نمیدونم چطوری باید جلو مادرمو بگیرم

همین پروفایلو بهش نشون بده

حالا مطمئنی واسه شما گذاشته؟

همین پروفایلو بهش نشون بدهحالا مطمئنی واسه شما گذاشته؟

اتفاقا نشونش دادم 

ولی براش مهم نیس ، کلا اینطوریه مادرم که به همه محبت میکنه و براش مهم نیس بقیه چطوری جوابش رو بدن 

بله شک ندارم

اتفاقا نشونش دادم ولی براش مهم نیس ، کلا اینطوریه مادرم که به همه محبت میکنه و براش مهم نیس بقیه چطو ...

🤦🏻‍♀️ پس متاسفانه کاری از دستت برنمیاد

2790
2778
2791
2779
2792