2777
2789
عنوان

شوهرم واسه اینکه حرص منو دربیاره

241 بازدید | 11 پست

شوهرم واسه اینکه حرص منو دربیاره خواهر و مادرشو میبره گردش و رستوران . الان شش ماهه بخاطر کتک کاریش باهاش قهرم .و شکایت کرده تازه آقا دست پیش رو گرفته از روز اول جاشو جدا کرده و تازگی هام هر شب جمعه دست مادر و خواهرش با پسرمو میگیره میرن رستوران 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرصم میگیره که خرجشون میکنه

فقط بخاطر اینکه خرجشون میکنه حرصت میگیره؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بله . از زمانیکه لج کرده رفتم سر کار آخه اقساطمو نمیده منم میرم سرکار تا اقساطمو بدم

خیلی کار خوبی کردی، کار رو ول نکن شاغل بمون دستت تو جیب خودت باشه همیشه که از خیلی چیزا جلوگیری میشه، از این کارا میکنه هم میدون نده بهش، بیخیال باش شما هم با دوستات و خانوادت برید بیرون خوش بگذرونید. 

خیلی کار خوبی کردی، کار رو ول نکن شاغل بمون دستت تو جیب خودت باشه همیشه که از خیلی چیزا جلوگیری میشه ...

منظورت چیه که میدون نده یعنی چیکار نکنم مثلا تو رو خدا راهنماییم کنید 

منظورت چیه که میدون نده یعنی چیکار نکنم مثلا تو رو خدا راهنماییم کنید

کار خیلی اشتباهی کرده حالا بجای عذرخواهی و پشیمونی داره این کارارو میکنه که شما فکر کنی بهش خیلی خوش میگذره و اتفاقی که افتاده براش اهمیت نداره که شما بری سمتش، منظورم از میدون نده اینه که نذار حرص خوردنت رو احساس کنه، اصلا حرص نخور خودت هم، خداروشکر برات خوب هم شده رفتی سر کار و دستت رفته تو جیب خودت، شما هم تفریحات خودت رو داشته باش انقدر مشغول باش و به خودت رسیدگی بکن که اصلا متوجه کاراش نشی و توجه نکنی بهش، تا بفهمه کار اشتباهی انجام میده براش تبعات داره و مسئولش خودشه که درستش کنه، اگر شما تسلیم بشی یا بری منت کشی و تلاش یکطرفه بکنی متوجه میشه که هرکاری کنه شما رو داره، با قهر کردن هم میتونه شما رو بکشونه سمت خودش، منظورم این بود، رهاش کن ببین چیکارا دیگه میکنه برای جلب توجه بجای اینکه بپذیره اشتباه کرده و عذرخواهی کنه.