2777
2789
عنوان

چرا تا یکی یه چیزی میگه بهش میپرین عوض دلداری

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست

متوجه نیستید که داره میگه کسی که سرش خورده به سنگ رو شما لازم نیست بهش توهین کنید .از کجا میدونید اگه شما با شرایط اون بزرگ میشدید و هورمون ها یا روح اون رو داشتید اینکار رو نمی کردید؟ این ماجرا رو گوش کنید ...هم زمان دوتا قاتل یکی رو در آمریکا روانشناسی کردن و براش دادگاه برگزار کردن و حکم دادن .یکی دیگه در تونس رو لای دیوار کردن زجرکش بشه...  درصورتیکه اینها با این ژن آفریده شدن .با علم روانشناسی میبینید که ذاتشون اینه مثل گرگ . زجر کش کردن نداره کسی که اینطور آفریده شده . شاید ما هم اونجور آفریده میشدیم همون گناه رو می کردیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه متاسفانه مردا به اندازه زنها در این اشتباه تقاص پس نمیدندرحالی که شاید حکم خدا برای هردو یک ...

میدونی چون یه دختر که این گناه رو مرتکب میشه از وجود خودش میگذره و خیلی بیشتر از یه پسر متجاوز ضرر میبینه در حالی که شاید  به جسم و روح مرد نسبت به زن آسیب چندانی وارد  نمیشه.دراینکه در قرآن  هردو رو گناهکارن و مورد سرزنش قرار میگیرن شکی نیست ولی شاید کاربرا خانم گناهکار رو مورد شماتت قرار میدن  به خاطر عبرت هم جنسای خودشون هست 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

میدونی چون یه دختر که این گناه رو مرتکب میشه از وجود خودش میگذره و خیلی بیشتر از یه پسر متجاوز ضرر م ...

به خاطر عبرت نیست سرزنش و تحقیره  نوعی عقده گشاییه .

اگه یک دختری  اون تایپک رو بخونه می‌فهمه مردا بدن  سو استفاده گرن .دیگه اینجا کلی خانم از خیانت و پستی و دروغ و...مردا گفتن دخترا باید چشمشون باز بشه اون دختری هم که اشتباه کرده اغلب اوقات دختر خیلی بزرگی نیست و کم تجربه بوده اعتماد کرده حالا زندگیشو نابود شده میبینه نباید نمک به زخم بپاشیم.

من نمیگم کارش درسته میگم سعی کنیم حالشو بهتر کنیم اگه تجربه ای داریم یا راه حلی به نظرمون میرسه کمکش کنیم خودشو بدبخت نکنه!

به خاطر عبرت نیست سرزنش و تحقیره نوعی عقده گشاییه . اگه یک دختری اون تایپک رو بخونه می‌فهمه مردا ...

ببین دختری که به میل خودش گناه کرده اصلا نباید عنوان کنه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

[QUOTE=343910317]زنا گناه کبیره است درست اما شما اگر زخم بزنید اون طرف بیشتر شرمنده میشه یا بهش با زبون خوش راهنمایی ...[/QUOTEمن زخم‌نزدم .فقط عواقبش را گفتم و گفتم ترک‌زنا و توبه کنه .نمی‌دونم اینا جز زخم‌میشم یا نه 

زنا گناه کبیره است درستاما شما اگر زخم بزنید اون طرف بیشتر شرمنده میشه یا بهش با زبون خوش راهنمایی ک ...

من هم با صحبت شما موافقم و زخم‌نمیزنم ولی اصل کار هم کتمان نمیکنم .و فقط توصیه به توبه و ترک زنا کردم ‌‌‌‌هچند کسی که اینکار را کرده نباید سایت عمومی کار بزنه چون دردی ازش دوا نمیشه و فقط عادی سازی میشه.فقط باید پیش خدای خودش اعتراف کنه و توبه کنه .خدا هم توبه پذیرند به شرط عدم تکرار .