2777
2789
عنوان

چرا تا یکی یه چیزی میگه بهش میپرین عوض دلداری

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
گفتم گناه که انجام گناه کبیره افتخار نیست که توقع تقدیر و تشکر داشته باشیم .دختری که از روی میل شخص ...

من جای شما بخاطر قضاوتی که کردین ترسیدم . با این که با رابطه خارج از ازدواج مخالفم مذهبی هم هستم .  ولی واقعا کلمه ی تن فروشی حرف ناحقیه .  مواظب قضاوتاتون باشین .  

دقیقا ما باید اگه میتونیم راهنمایی کنیم حالشو خوب کنیم جنایت نکرده که این همه واکنش منفی رو نمیفهمم

چرا متوجه نیستی این خانم دقیقا هم در حق خودش و هم درحق جامعه جنایت کرده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید گناه کبیره مثل زنا را عادی جلوه بدهیم اونایی که این قصد را دارن اگه حتی یه دختر هم به اینکار ترغیب بشه تو‌گناهش شریک‌هستن .چرا باید برا گناهی که‌حکمش واضحه تو قرآن و خو د خدا حرام کرده با اغماض برخورد کنیم تا عادی سازی بشه چنان‌که همین الانشم‌شده .الان جامعه پر شده از ویروس اچ‌پی وی و ...هزاران بیماری مقاربتی فقط بخاطر همین برخورد ها .و‌عادی سازی .چرا نباید کسی که زنا کرده را از گناهش مطلع کنیم و تشویق به توبه و ترک‌زنا بکنیم .من کاری به گناهش ندارم ...الان سلامت جنسی جامعه شدید پایین اومده ...ویروس اچ‌پی وی و ...اونقدر شایع شده سلامت بقیه افراد هم به خطر می‌افته.فقط و فقط هم بخاطر عادی سازی این گناه ..ولی کسایی که اینکار. ا میکنن تو‌گناهش شریکن .قدیما دختر و پسر روشون نمیشد تا محرمیت تو روی هم نگاه کنم ولی الان با افتخار از رابطه جنسی زنا با دوست پسرشون حرف میزنن .کسی هم حق ندارهدحرفی بزنه چون متهم میشه به قضاوت .....ریختن قبح گناه تا چه حد ....

من جای شما بخاطر قضاوتی که کردین ترسیدم . با این که با رابطه خارج از ازدواج مخالفم مذهبی هم هستم . ...

خانم شما اگه خدا رو بشناسی میبینی موضوع اینجا شخص خاصی مد نظر نیست که قضاوت من نابجا باشه بلکه خدا خودش تو قرآن زنان زناکار رو مذمت و سرزنش میکنه و سکوت شما هم دقیقا دامن زدن به این گناهه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چرا متوجه نیستی این خانم دقیقا هم در حق خودش و هم درحق جامعه جنایت کرده

دقبقا .آثار گنایتشم ترویج بیماری های مقاربتی و ...و به خطر افتادن سلامت جنسی جامعه هست .نمی‌دونم از کی تا حالا قبح زنا اینقدر ریخته ...زنا گناه کبیره هست حالا دیگه خودتون معنی گناه کبیره را برید سرچ کنید .قتل هم گناه کبیره هست ...حق ناس هم گناه کبیره هست ....پس چرا باید زنا اینقدر عادی باشه ...

تازه اگه بخواهیم ریشه یابی کنیم میبینیم زن زناکار با کنترل نکردن میل جنسیش نه تنها به خودش و خانوادش ...

من هم موندم .فقط یاد گرفتن بگن قضاوت نکنید .آخه این جایی بکار میره که گناه واضحی نباشه وقتی طرف خودش اقرار می‌کنه زنا کرده اونم نه یه بار چند ین سال با دوست پسرشون رابطه جنسی داشته ...دیگه بکار بردن لفظ قضاوت خنده داره .البته اونی هم که تاپیک میزنن کار درستی نمیکنه ...آخه گناه را فقط باید پیش خدا اقرار کرد و از درگاهش توبه کرد و طلب بخشش کرد ....

خانم شما اگه خدا رو بشناسی میبینی موضوع اینجا شخص خاصی مد نظر نیست که قضاوت من نابجا باشه بلکه خدا خ ...

به به طبق نظرتون ما خدا نشناس هم شدیم 😂😂. 

والا حرف من این اینه ، درسته که این چیزا نباید عادی سازی بشه ، ولی نهی از منکرم باید با لحن درست باشه . بعدشم چرا این احکام شما فقط شامل خانوما میشه اون وقت آقایون اشکالی نداره این کارا رو بکنن نه؟

به به طبق نظرتون ما خدا نشناس هم شدیم 😂😂. والا حرف من این اینه ، درسته که این چیزا نباید عادی سازی ...

چرا مغالطه میکنی کی گفته مرد زنا کار گناهکار نیست مطمئن باش اگه یه مرد بیاد تو همین سایت و به گناه تجاوز اعتراف کنه نه تنها کاربرای خانم بلکه کاربرای آقا هم همگی سرزنشش میکنن و سر تا پاش رو رنگی میکنن درضمن من نگفتم تو خدا نشناسی بلکه خودت گفتی مذهبی هستی و گفتم حالا که مذهبی هستی باید بدونی که نباید گناه کبیره رو حمایت کنی

صفر و صد همیشه نگاه میکنیم...

کسی که گناهی را تعریف میکنه و کمک میخواد، مشخص هست دیگه کمک میخواد...نمیگه کار من درسته....باید از اون راه اشتباه سعی کنیم بیاریمش بیرون و انگیزه بدیم بهش که ترک کنه و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دقبقا .آثار گنایتشم ترویج بیماری های مقاربتی و ...و به خطر افتادن سلامت جنسی جامعه هست .نمی‌دونم از ...

زنا گناه کبیره است درست

اما شما اگر زخم بزنید اون طرف بیشتر شرمنده میشه یا بهش با زبون خوش راهنمایی کنی که کارت اشتباهه؟ شما رشته مددکاری اشنایی داری؟ اونا محرم مددجو هستن و هر کاری انجام داده باشه بیاد بهش بگه اون خق نداره جایی بگه بجاش باید کمکش کنه تا گندشو جمع کنه

یکم دیدتون رو بازتر کنید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چرا مغالطه میکنی کی گفته مرد زنا کار گناهکار نیست مطمئن باش اگه یه مرد بیاد تو همین سایت و به گناه ت ...

متاسفانه متاسفانه مردا به اندازه زنها در این اشتباه تقاص پس نمیدن

درحالی که شاید حکم خدا برای هردو یکسان باشه و هردو گناه زنا نوشته بشه براشون

ولی خود مردم زن رو طرد میکنن و مردو میگن مرده دیگه!!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چرا مغالطه میکنی کی گفته مرد زنا کار گناهکار نیست مطمئن باش اگه یه مرد بیاد تو همین سایت و به گناه ت ...

مغالطه نکردم یه لحظه لجم گرفت فقط از اشتباه خانوما صحبت کردین. در ضمن شما میگین یه مردی بیاد به تجاوز اعتراف کنه در حالی که تجاوز بحثش جداست، فقط  یه گناه نیست یه جنایت بزرگه . 

من منظورم زنا بود که در مورد آقایون نظری نداشتین . 

حالا گذشته از این حرفا ، من قصد جدل و ناراحت کردن شمارو ندارم من نگرانیتونو درک میکنم خودمم مخالف این روابطم ، نباید این کارا رو عادی جلوه داد ولی میشه با لحن آرومتری هم صحبت کرد ، بخدا همونقدر که بیش از حد عادی صحبت کردن راجب این چیزا اشتباهه از اون طرف کوبنده و توهین آمیز صحبت کردنم باعث دافعه و  ناامیدی طرف میشه .