2777
2789
عنوان

قبول دارید؟🐥

389 بازدید | 33 پست

پسرایی که گربه دوست دارن>>> بقیه

پسرایی که اهل کتابن>>> بقیه

پسرایی که به مادرشون‌ احترام میزارن>>> بقیه

پسرایی که آشپزی بلدن>>> بقیه

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

قبول ندارم 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول ندارم

اره خب قبول داشتی مشکوک میشدی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اگه اون چیزی که من برداشت کردم از متننتون درست باشه.. نه قبول ندارم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
قبول ندارم

اینو دخترا می تونن بگن اکثر دخترا هم موافقن 

اگه یکم خودتونو اصلاح کنین دنیا جای بهتری واسه دخترا می شه

بخاطر همینه تا حالا از پسری خوشم نیومده چون پسرای خشن،خشک اونایی که ذوق و عاطفه ندارن بیشتر دخترارو از خودشون  دور می کنن. و زندگی رو به کام زنشون تلخ می کنن

چی برداشت کردید

با دیدنه ایموجی جوجه پسرای لوس و مامانی اومد تو ذهنم 

اون علامت های بین جمله و کلمه بقیه رو هم "بیشتر" در نظر گرفتم 

این شکلی که پسرایی که آشپزی میکنن بیشتر از بقیه لوس هستن

البته فکر کنم کلن تعبیر غلط باشه 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

پسرا کنسلن کلا 

ولی پسری که بچه ها رو دوست داره جذاب به نظر میاد

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام