2777
2789
عنوان

قبول دارید؟🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست

پسری که احترام گذاشتن رو بلده و باهوشه و باشخصیته و زندگیشو خودش جمع میکنه >>>>>>بقیه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

اینو دخترا می تونن بگن اکثر دخترا هم موافقن اگه یکم خودتونو اصلاح کنین دنیا جای بهتری واسه دخترا می ...

دفعه بعد خواستی جواب کسی بدی امضا ش بخون 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دیدنه ایموجی جوجه پسرای لوس و مامانی اومد تو ذهنم اون علامت های بین جمله و کلمه بقیه رو هم "بیشتر ...

نه بابا می گه پسرای اینطوری سر تر از بقین اره خواهر کاملا اشتباه برداشت کردی

با دیدنه ایموجی جوجه پسرای لوس و مامانی اومد تو ذهنم اون علامت های بین جمله و کلمه بقیه رو هم "بیشتر ...

جوجه اردکه؟ چقدر دیدگاه ها متفاوته‌ جالب بود برام

بنظرم پسرا هن بعنوان انسان باید آشپزی بلد باشن بتونن مستقل کارشونو‌ انجام بدن مثل پدربزرگ من نباشن که جای نمک پاشم‌ نمیدونه مامان بزرگم نباشه از گشنگی‌ مریض شه🥲

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

نه بابا می گه پسرای اینطوری سر تر از بقین اره خواهر کاملا اشتباه برداشت کردی

😂😂🤦‍♀️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
جوجه اردکه؟ چقدر دیدگاه ها متفاوته‌ جالب بود برامبنظرم پسرا هن بعنوان انسان باید آشپزی بلد باشن بتون ...

اینکه صد در میلیون

من دو تا برادر دارم که سر اینکه باید اینجور کار هارو هم یاد بگیرن با مامانم دعوا دارم... 

خودمم سعی میکنم یسری اخلاق های عاطفی و کلامی رو باهاشون در میون بذارم و تا یاد بگیرن و برای همسرانشون بکار ببرن... 

مرد که نباید تک بعدی باشه. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چ فرقی واست داره چن سالمهشاید اصلا فیک باشع

عقل مغز و طرز صحبت کردن فیک نیست 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 
اینکه صد در میلیونمن دو تا برادر دارم که سر اینکه باید اینجور کار هارو هم یاد بگیرن با مامانم دعوا د ...

درستههه دمت گرم خواهر شوهر مهربوووووون😁

درستههه دمت گرم خواهر شوهر مهربوووووون😁

عزیزم💛

حقققاههههه‌ بچه رو یادم رفت بزارم

پسری که مدام لبخند می زنه مدام به فکرته و واست کادو می خره حتی یک شاخه گل

همیشه پایه است،به تو بیشتر از دوستاش اهمیت می ده 

پیشبند می بنده اشپزی می کنه و تو کارای خونه بهت کمک می کنه(همیشه که نه گاهی و واقعا جذاب می شن😍)

بهت ابراز علاقه می کنه و هم در رفتارش نشون می ده و هم به زبون میاره منطقی فکر می کنه و سر هر چیزی از کوره در نمی ره پسری که با تمام وجود درکت می کنه و…

دقیقا ویژگیهایی که هیچکدوم از پسرای جامعه مون ازش بهره ای نبردند متاسفانه

پسری که مدام لبخند می زنه مدام به فکرته و واست کادو می خره حتی یک شاخه گلهمیشه پایه است،به تو بیشتر ...

و پسری که و زیبایی و سلامتی نداری قرار نیست بهت خیانت کنه و وفادار میمونه

پسری که غیرت داره و نمیتونه سختی کشیدنت رو تحمل کنه