2777
2789
عنوان

دنبال چی اند این لاشی ها ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 118 پست
چجوری صاحب کارو بکشم سمت خودم ؟؟

اول دعای محبت بخون😅 ۳ تا نادعلی بخون فوت کن بهش و شروع کن حرف زدن . احترام بذار و متواضع باش. یه بهونه پیدا کن برو بابت چیزی باهاش حرف بزن و بگو از فلان کار من ناراحت شدید دلیلش اینه و ..... بعدا اون همکار زیرآب زنتو با یه جمله خراب کن و برو. فقط یه جمله !

عزیزم مگه کورن و نمیبینناز خداشونه اینا باشنهمه جارو دارن میگیرنمعلم‌مدرسه پسرم درس دفاعی افغانی بود ...

آموزش پرورش ک گفته ما معلم افغانی نمی‌گیریم😐💔

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش یه خانمه تاپیک زده بود مدرسه ای که نزدیک خونشونه و پسرشو میفرسته همه شاکردا افغانین و بج ...

ن عزیزم همه شون بد هستن ولی جاهایی ک به نفع شونه مظلوم میشن و جاهایی ک پشت همن ایرانیا رو میترکونن 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
اره حقوق کمی میگیرن و جاسوسی زیاد میکنن هرچی بگن میگ چشم مثلا بگه بده ام میدن راحت بگم دیگ

همینا اوضاع خیلی از کارای ازادو خراب کردن میان با پول بسیار کمتر میگیرن و کار میکنن

چندروز پیش تو اخبار فراخوان دادنبرای فرهنگیان و خیلی دانشگاه های دیگه ک یجورایی برای رسانه ملی هستن

بنظرت این افغانی ها اگه توی ایران تحصیل کنن مثلا دکتر مهندس بشن میتونن تو ایران کار کنن؟خیلی واسم سواله آخه دو تا رفیق افغان داشتم میخواستن برن این رشته ها...

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین