2777
2789
عنوان

دنبال چی اند این لاشی ها ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 118 پست
متاسفانه مکان و کار دادن به این بشر های بدون ب ،مصداق کامل خیانت به خاک هم وطن هست.که باعث پر رویی ش ...

بنظرت بعد کار بگیرم ی فس بزنم جیگرم خنک شه

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بنظرت از کار بزنم بیرون بعدم ی فس تا میخوره کتک بزنمش؟؟؟

اره همینکارو بکن میتونی ب بابات یا داداشات هم بگی؟ اونا بهتر میتونن حسابشو برسن

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکدومشون ۱۰ تا بچه دارن حداقلمگه یه دختری نبود افغالی چندماه پیش فیلمش پخش شد توی فیلم گفت انقدر زو ...

خودم تو گزارش بی بی بچشم دیدم که دختری افغان از پدرش صاحب 6 بچه شده بود.

کاش و ایکاش هم وطن این رو درک کنه که درسته پول مهمه اما نه به هر قیمتی.

من شاید یه مردم ایتان یا قوم از کشورم رو نپسندم و باهاشون خوب نباشم.اما باز در مقابل این شرورها،یک تار موی همان قوم از کشورم صد شرف داره به اینان.

درسته من تو اون یکی نمیتونیم جلوی ورودشون رو به خاک کشورمون بگیریم.اما اینکه بهشون جا و خانه و کار ندیم دست من و تو هم وطن هست.لطفا تا دیر نشده جلوی فاجعه رو بگیریم.

بخاطر چند قرون اجاره خانه بیشتر دادنشون و حقوق کمتر گرفتنشون،به هموطن خودمون پشت نکنیم.

لطفا به همسر و پدرها و برادرهاتون برسونید این مطالب رو.هرکسی که میدونید و میبینید که قدم در این راه داره.آگاهشون کنید.

آقایون به اندازه خانوم ها آینده نگری ندارن.

لطفا لطفا هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم.بخاطر آینده بچه هامون.بچه های این آب و خاک.

از پس مرد ن ولی از پس این زنه برمیام بزنمش دلم خنک شه ؟ همسایه مونم هست

همسایه تون؟ چقد بیشعوره واقعا واسش متاسفم ک طرفت رو نگرفته اره بهش بزن تا جونش بالا بیاد تا یاد بگیره طرف همسایه ش باشه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

خودم تو گزارش بی بی بچشم دیدم که دختری افغان از پدرش صاحب 6 بچه شده بود.کاش و ایکاش هم وطن این رو در ...

چون حقوق کمتر میگیرن صاب کارم پشتشونه بدجورم پشتشونه چون میدونه کسی در ازای این حقوق واینمیسته به غیر از من تا الان ۴تا زن ایرانی اومدن و در اومدن من پنجمیم 

ک منم قصدم بیرون اومدن از این کاره ؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بنظرت بعد کار بگیرم ی فس بزنم جیگرم خنک شه

نه عزیزم.شان خودتو به عنوان یه خانوم ایرانی پایین نیار.

این کار به عهده جوونای شهره.یادمه تو یکی از این تاپیکا که دختری یه مشکل براش پیش آورده بود این شرورها و جوونای شهر گیرش انداخته بودن و حسابی از خجالتش درومده بودن.

معلومه ک میتوننالان کلی شون توی دانشکده صدا و سیما دارن درس میخونن چندسال دیگه رسانه رو تو دست میگیر ...

اینهمه شهید ندادیم که مملکت دو دستی تقدیم افغانیا کنن... 

کاش حداقل کسانی که خون شهدا و مملکتمون براشون مهمه یه کاری بکنن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
از پس مرد ن ولی از پس این زنه برمیام بزنمش دلم خنک شه ؟ همسایه مونم هست

نه تورو یه جا گیر میندازن بلایی سرت میارن

با سیاست و بدون درگیری خارج شو ولی خدایی هرکی تاموس براش مهمه باید یه کاری کنه واسه ورود غیر قانونی این افغانیا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812