2777
2789
عوارضی نداره . خیلی داروی خوبیه. قارچ کش قوی هست.

آخه تو اينترنت نوشته اسهال و سرگيجه از عوارض شايعشه و قويه منم ضعيفم ....يعني نوع واژينال هم مثل قرصه؟ از نظر قوي بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تو اينترنت نوشته اسهال و سرگيجه از عوارض شايعشه و قويه منم ضعيفم ....يعني نوع واژينال هم مثل قرص ...

اینا  نادرن.  و درافرادی که بیماری خاص دارن ممکنه  بهش حساسیت نشون بده  . درمورد شما نیست .دکتر مگه بهتون نداده ؟  دکتر همه چیزو در نظر میگیره بعد دارو تجویز میکنه.

این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .

من دوسال عفونت داشتم هرچی کرم واژینال انواع مختلفو میزدم خوب نمیشدم با یه دوره کرم واژینال کلیندومایسین خوب خوب شدم و الان چندماهه عفونت ندارم .من عفونتم شدید بودو ترشحاتممم سبز بود 

خدااایا شکرت درست موقعی ک انتظار نداشتم دستمو گرفتی.یا امام رضا ممنونم ک واسطه شدی وحاجتمو دادی ممنون

هیچ عوارضی نداره با خیال راحت استفاده کنین.شما وقتی کرمای دیگه رو استفاده کردین و مشکلی نداشتین پس اینم هیچ عوارضی نداره . 

خدااایا شکرت درست موقعی ک انتظار نداشتم دستمو گرفتی.یا امام رضا ممنونم ک واسطه شدی وحاجتمو دادی ممنون
خانوما برا عفونت واژن ک مزمن هم شده چ درمانی پیشنهاد میدین ک واقعا درمان بشم؟؟

همین کرم واژینال کلیندومایسین هم برا زخم خوبه هم عفونت شدید من خودم دوسال و نیم درگیرش بودم