2777
2789
عوارضی نداره . خیلی داروی خوبیه. قارچ کش قوی هست.

آخه تو اينترنت نوشته اسهال و سرگيجه از عوارض شايعشه و قويه منم ضعيفم ....يعني نوع واژينال هم مثل قرصه؟ از نظر قوي بودن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه تو اينترنت نوشته اسهال و سرگيجه از عوارض شايعشه و قويه منم ضعيفم ....يعني نوع واژينال هم مثل قرص ...

اینا  نادرن.  و درافرادی که بیماری خاص دارن ممکنه  بهش حساسیت نشون بده  . درمورد شما نیست .دکتر مگه بهتون نداده ؟  دکتر همه چیزو در نظر میگیره بعد دارو تجویز میکنه.

این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .

من دوسال عفونت داشتم هرچی کرم واژینال انواع مختلفو میزدم خوب نمیشدم با یه دوره کرم واژینال کلیندومایسین خوب خوب شدم و الان چندماهه عفونت ندارم .من عفونتم شدید بودو ترشحاتممم سبز بود 

خدااایا شکرت درست موقعی ک انتظار نداشتم دستمو گرفتی.یا امام رضا ممنونم ک واسطه شدی وحاجتمو دادی ممنون

هیچ عوارضی نداره با خیال راحت استفاده کنین.شما وقتی کرمای دیگه رو استفاده کردین و مشکلی نداشتین پس اینم هیچ عوارضی نداره . 

خدااایا شکرت درست موقعی ک انتظار نداشتم دستمو گرفتی.یا امام رضا ممنونم ک واسطه شدی وحاجتمو دادی ممنون
خانوما برا عفونت واژن ک مزمن هم شده چ درمانی پیشنهاد میدین ک واقعا درمان بشم؟؟

همین کرم واژینال کلیندومایسین هم برا زخم خوبه هم عفونت شدید من خودم دوسال و نیم درگیرش بودم