یکی از اقوام ما فوت شده اومدیم شهرمون . اینجا یه شهرستان کوچیکه و همه همو میشناسن تقریبا . مامان و بابام رفتن ختم گفتن مشخص نیست کی برگردین تو موهات خشک شد(از حموم اومدم) آمده شو برو خونه مامان بزرگت مام میایم (امشب همه اونجا جمع میشن )
من یه شومیز شلوار مشکی خریدم تازگیا. خیلی ذوقشو دارم دوست داشتم اونو بپوشم (پارچیه . شلوار و شومیزش کامل گشاده . شلوارش بلند رو کفش میفته و شومیزش تقریبا تا زیر باسنه🙏)
اما بابام گف زشته اگه آشنا مارو ببینه چی ؟ نمیخوام تو شهرمون به اینکه دختر خوبی ندارم مارو بشناسن و ......
گفت یه مانتو بلند تر بپوش (یه مانتو کرم اوردم که واسه عیده ولی خیلی مجلسیه خوشم نمیاد تو خیابون بپوشم ۵ سانت بالا تر از زانومه)
هی میگم پدر من تو مگه منو نمیشناسی . توروخدا ول کن . چرا به حرف مردم اهمیت میدی ما کلا سالی یه بار میایم یه هفته میمونیم که همهرو خونه خاله و عمهایم .بزار هرچی میخوان بگن و ......
جالبه که بابام اصلا اصلا تو شهری که زندگی میکنیم به من گیر نمیده و کاملا آزادم که هرچی میخوام بپوشم (البته خودمم رعایت میکنم و لباسام خیلی باز نیست)
من الان چیکار کنم؟ از طرفی نمیخوام بابام ازم ناراحت شه و از طرفی ذوق لباسای جدیدمو دارم