2777
2789
عنوان

با بابام بحثم شده چیکار کنم ؟

306 بازدید | 26 پست

یکی از اقوام ما فوت شده اومدیم شهرمون . اینجا یه شهرستان کوچیکه و همه همو میشناسن تقریبا . مامان و بابام رفتن ختم گفتن مشخص نیست کی برگردین تو موهات خشک شد(از حموم اومدم) آمده شو برو خونه مامان بزرگت مام میایم (امشب همه اونجا جمع میشن )

من یه شومیز شلوار مشکی خریدم تازگیا. خیلی ذوق‌شو دارم دوست داشتم اونو بپوشم (پارچیه . شلوار و شومیزش کامل گشاده . شلوارش بلند رو کفش میفته و شومیزش تقریبا تا زیر باسنه🙏)

اما بابام گف زشته اگه آشنا مارو ببینه چی ؟ نمیخوام تو شهرمون به اینکه دختر خوبی ندارم مارو بشناسن و ......

گفت یه مانتو بلند تر بپوش (یه مانتو کرم اوردم که واسه عیده ولی خیلی مجلسیه خوشم نمیاد تو خیابون بپوشم ۵ سانت بالا تر از زانومه)

هی میگم پدر من تو مگه منو نمیشناسی . توروخدا ول کن . چرا به حرف مردم اهمیت میدی ما کلا سالی یه بار میایم یه هفته میمونیم که همه‌رو خونه خاله و عمه‌ایم .بزار هرچی میخوان بگن و ......

جالبه که بابام اصلا اصلا تو شهری که زندگی میکنیم به من گیر نمیده و کاملا آزادم که هرچی میخوام بپوشم (البته خودمم رعایت میکنم و لباسام خیلی باز نیست)

من الان چیکار کنم؟ از طرفی نمیخوام بابام ازم ناراحت شه و از طرفی ذوق لباسای جدید‌مو دارم 

این بی صاحاب دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مردم شهر‌ستانای کوچیک و روستاها قدیمین پدرتون یه چیزی میدونن اگه شهر با پوشش شما مشکلی ندارن شمام این بارو ب دلش راه بیاین .

چون خودم تجربشو دارم ما وقتی میریم روستای محلمون ک خونه داریم با اینکه اونجا خیلی وقته تنهایی خرید نمیریم یا بیرون نمیریم نه که مغزمون پوسیده باشه مدل اونجا اونجوریه سریع حرف در میارن

.