2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پیامک اومده تحویلتون کیه؟ منم نوشتم هفته پیش گفتن پول بریزید پول نداشتیم گفتن دوبار پیام میاد؟مبشه م ...

من دنا پلاس معمولیم پاییز 1403 به اسمم دراومده امروز پیامک اومد پیش فروش پرداختی 279 تحویل بهمن 1403 و پرداختی 251 تحویل اسفند 1403 .

این اولین پیامکی هست که برام میاد . منم نمیدونم بریزم یا نه ولی میگن بعضی وقتا 1 الی 2 تا پیامک میاد بعضی وقتا 3الی 4 تا منم میترسم واریز نکنم از دستم بره . خیلی هم نگران افزایش قیمتم افزایش بخوره ما نداریم واریز کنیم.

شما معمولی نوشتی یا توربو ؟ پیامک چی براتون اومد ؟ کی پیامک اومد براتون ؟

من دنا پلاس معمولیم پاییز 1403 به اسمم دراومده امروز پیامک اومد پیش فروش پرداختی 279 تحویل بهمن 1403 ...

ما توربو نوشتیم زنگ زدم ایرانخودرو گفت پیامک بازم میاد ۳۱۵میلیون میخواستن ما نداشتیم ماروهم گفتن اسفند 

پیامک ما این شکلی نبود نکنه تقلبیه؟ حواستو بده 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ما توربو نوشتیم زنگ زدم ایرانخودرو گفت پیامک بازم میاد ۳۱۵میلیون میخواستن ما نداشتیم ماروهم گفتن اسف ...

نه بابا از تو سایت نگاه کردم . الان عکسش رو میزارم . شما فقط دنا توربو تحویل اسفند زده بود براتوم ؟ ماشین دیگه ای نبود ؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز