2777
2789
نه بابا از تو سایت نگاه کردم . الان عکسش رو میزارم . شما فقط دنا توربو تحویل اسفند زده بود براتوم ؟ ...

آره گفته بود انتخوابی اسفند۳۱۵بهمن۳۵۰میلیون 

قیمت تمام شدش۷۰۰تومنه دستی چقدره؟ 

مهلت واریزتون چقدره؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سرامیک کنید

فروشش رو چکار کنیم ؟ نمایندگیه میگفت من دنا سفید رو بیاری برام تضمین میکنم یک روزه فروش بره ولی رنگای دیگه رو نه. بعد میگفت رنگای خاکستری و مشکی به مرور افتاب بخوره انگار رنگشون میپره تغییر رنگ میدن . رنگ خاکستری هم میگفت موقع صافکار ی نمیتونن عین خود رنگش رو دربیارن دو رنگ میشه . میگفت سفید هیچکدوم از این مشکلات رو نداره . نمایندگیه خیلی دو دلم کرد .

فروشش رو چکار کنیم ؟ نمایندگیه میگفت من دنا سفید رو بیاری برام تضمین میکنم یک روزه فروش بره ولی رنگا ...

اگه قصد فروش داری حتما سفید بگیر 

ولی الان رنگو نمیخواد انتخاب کنی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
آره گفته بود انتخوابی اسفند۳۱۵بهمن۳۵۰میلیون قیمت تمام شدش۷۰۰تومنه دستی چقدره؟ مهلت واریزتون چقدره؟

قیمت پلاس معمولی الان 558 هست . ولی گرون کنن خدا تومن میزارن روش . ما نداریم دیگه . الانم پیش فروش شرکت نکنم چند روز دیگه حتی اگه فروش فوق العاده تحویل 90 روزه بیاد ما نداریم واریز کنیم کلا میپره. برای شما هم نوشته بود ظرفیت محدود ؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز