2777
2789
عنوان

کندن موهای سست بعد از لیزر

13191 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها بعد لیزر روز هفتم موهای سست و شل رو با دست کندم راحت کنده میشد  ولی موهای سفت رو دست نزدم😪😪الان فهمیدم کار اشتباهیه حالا چیکار کنم؟ چه اتفاقی میوفته

چرا کندن اشتباهه؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره هیچی نمیشه

عه واقعا؟ اخه تو نت اینو نوشته بود😭😭😭😭

کشیدن موهای شل بعد از لیزر موهای زائد توصیه نمی شود. چرخه رشد مو را مختل می کند؛ وقتی موها شل هستند به این معنی است که مو در چرخه حذف خود قرار دارد. اگر قبل از مرگ خود به خود برداشته شود، می تواند باعث رشد مجدد مو شود.

چرا کندن اشتباهه؟؟

کشیدن موهای شل بعد از لیزر موهای زائد توصیه نمی شود. چرخه رشد مو را مختل می کند؛ وقتی موها شل هستند به این معنی است که مو در چرخه حذف خود قرار دارد. اگر قبل از مرگ خود به خود برداشته شود، می تواند باعث رشد مجدد مو شود.

عه واقعا؟ اخه تو نت اینو نوشته بود😭😭😭😭کشیدن موهای شل بعد از لیزر موهای زائد توصیه نمی شود. چرخه ...

چرت و پرت زیاد مینویسه اینترنت، هیچی نمیشه،بی اثر هم نبوده ،منم میکندمشون بعد لیزر

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چرت و پرت زیاد مینویسه اینترنت، هیچی نمیشه،بی اثر هم نبوده ،منم میکندمشون بعد لیزر

مرسی عزیزم جواب دادی💗💗💗

شما برای کجا میرید؟ راضی هستین؟ چند جلسه رفتین؟

من تازه جلسه اول بود

دیگه نباید موهای سست رو بکنید باید به حالت طبیعی خودش ریزش پیدا کنه

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

مرسی عزیزم جواب دادی💗💗💗شما برای کجا میرید؟ راضی هستین؟ چند جلسه رفتین؟من تازه جلسه اول بود

کل بدن رفتم الان تموم کردم توی شارژر هستم سالی یکبار میرم،عالیع عالییییی، همش میگم کاش بیست سال پیش این کارو میکردم حیف شد، دستگاه گرون هم نرفتم جلسه ای چهارصد رفتم الان پونصد کرده دستگاه دایود که بعدا تیتانیوم کردنش ،درد هم خیلی می کرد 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کل بدن رفتم الان تموم کردم توی شارژر هستم سالی یکبار میرم،عالیع عالییییی، همش میگم کاش بیست سال پیش ...

چقد خوب؟

بعد از این که موها ریخت دوباره رشد میکنه تا جلسه بعدی؟ باید دوباره سیو کنم برم؟ اخه بار اولمه برا همین میپرسم

چقد خوب؟بعد از این که موها ریخت دوباره رشد میکنه تا جلسه بعدی؟ باید دوباره سیو کنم برم؟ اخه بار اولم ...

کمی در میاد ،بله باید کامل شیوه کتی یدونه مو نمونه 

سلام گلم منم جلسه اولم بود رفتم تو همین جلسه خیلی هاش شل بود و من با مالش زیر بغل نا خواسته باعث کندنش شل ها شدم بعدم موهای قسمتی از دست و پام رو با دست میکشیدم تا امروز خیلی شل بودن یعنی الان بی فایدس ؟شما با اینکه میکندین دیگه نیومد؟

سلام گلم منم جلسه اولم بود رفتم تو همین جلسه خیلی هاش شل بود و من با مالش زیر بغل نا خواسته باعث کند ...

اشکال نداره عزیزم اونا شل تو نکنی هم خودشون میوفتن، نگران نباش تو روند لیزرت تاثیر منفی نمیزاره