2777
2789
دقیقا ، کلا پسرا حس میکنن برتری دارن به خانوم ها ، اگه ببین یه دختر ازشون بهتره سعی میکنن بکوبنش

دقیقا 

و همین موضوع هم از این نشات میگیره که ۹۵ درصد آقایون هر سنی که داشته باشن باز هم به بلوغ عقلی نرسیدن وگرنه این رفتارا رو یه انسان نرمال انجام نمیده

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه صحبت کردن و طرفداری درمورد فوتبال شأن و منزلت رو پایین میاره؟😂البته بحث کردن کلا چه واسه خانم چ ...

بحث نمیکنیم اصلا

همون داوری فوتبال یا نظر دادن ،یا اینکه از داوری بگیم ،کلا بهشون برمیخوره

:)

بشیییییین بچه😂

از پسری که تازه امتحانای دیپلمش تموم شده و وسط نی نی سایته چه انتظاری داری 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بحث نمیکنیم اصلاهمون داوری فوتبال یا نظر دادن ،یا اینکه از داوری بگیم ،کلا بهشون برمیخوره

کلا بنظرم پسرا خوششون نمیاد دخترا تو بحث های پسرونه حتی صحبت کنن

بیشتر دلشون میخواد بشینیم درمورد آخرین مد لباس و مارک آرایش و ... صحبت کنیم و ظرافت زنانه رو حفظ بفرمایین😁😂

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 
اشتباه گفتی حالا بگو بزرگترین باخت های غارسلونا رو ببینم بلدی

خو اگه اشتباه گفتم شما بگو برا کیه؟

بفرما

همین الانم در حال ثابت کردنین 😂

ی سوال میپرسم از داوری فیتیله پیچ میشینا🤣

من تا جایی که یادمه ،هیچ باختی تحقیر امیز تر از جلو بایرن نبود،بنا به سنم که تا الان فوتبال دیدم میگم

8تا گل خوردن

اینجا فضای مجازیه و نظر شما هم‌محترمهمن بخاطر خودتون‌گفتمهرچقدر دوس دارین جدل و کل کل کنینببنید به ک ...

من راستش منظور بدی نداشتم 

همیشه هم گفتم اقایونم مث ما سوال دارن شاید

ولی من بحث نمیکنم هیچ وقت

اقا فوتبالهبحث زور بازو نیس کهفقط کافیه بگی طرفدار فلان تیمم،یا این بازیکن خوبهچنان بهم حمله میکنه ا ...

شاید حسودیش میشه ، من خودم بجز رونالدو و مسی بقیشون و نمیشناسم هیچوقت هم از ورزش خوشم نیومده یه توپ میندازن وسط ۲۴ نفر میفتن دنبالش 😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 türk 🐺

کلا بنظرم پسرا خوششون نمیاد دخترا تو بحث های پسرونه حتی صحبت کننبیشتر دلشون میخواد بشینیم درمورد آخر ...

ما هم حتما به حرفشون گوش میدیم 

نظر پسرا تو هر زمینه ای فاقد اهمیته اینو چرا نمیفهمن

دیسلایک دلیلشم کاملا مشخص

دلیلش رو بگین ما هم بدونیم