2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا کلا حسودیشون میشه دخترا بهتر و برتر از اونا باشن ، حالا تو هر زمینه ای

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بنظرم‌اگه سعی کنید اخلاقای پسرونه نداشته باشین بهترهاینکه فوتبال دوست داشته باشین عیب نیستاما بحث و ...

بحث و جدل فوتبالی در شان ی دختر نیییی؟

از این دوره انتظار این حرفارو ندارم واقعا

با اینکه من هیچ وقت نگفتم چرا مردا میان نی نی سایت

ولی در حال حاضر در شان ی مرد هم نیست تو نی نی سایت عضو باشه

:)

بنظرم‌اگه سعی کنید اخلاقای پسرونه نداشته باشین بهترهاینکه فوتبال دوست داشته باشین عیب نیستاما بحث و ...

کی میگه بحث و جدل فوتبالی اخلاق پسرونه اس؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

مگه صحبت کردن و طرفداری درمورد فوتبال شأن و منزلت رو پایین میاره؟😂البته بحث کردن کلا چه واسه خانم چه آقا درست نیس ولی خب صحبت که مشکلی نداره 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 
بحث و جدل فوتبالی در شان ی دختر نیییی؟از این دوره انتظار این حرفارو ندارم واقعابا اینکه من هیچ وقت ن ...

اینجا فضای مجازیه و نظر شما هم‌محترمه

من بخاطر خودتون‌گفتم

هرچقدر دوس دارین جدل و کل کل کنین

ببنید به کجا‌میرسید

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!
پسرا کلا حسودیشون میشه دخترا بهتر و برتر از اونا باشن ، حالا تو هر زمینه ای

دقیقا ، کلا پسرا حس میکنن برتری دارن به خانوم ها ، اگه ببین یه دختر ازشون بهتره سعی میکنن بکوبنش 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 türk 🐺

چون احساس ضعف میکنن در اون صورت کم میارن در مقابل دخترا

اقا فوتباله

بحث زور بازو نیس که

فقط کافیه بگی طرفدار فلان تیمم،یا این بازیکن خوبه

چنان بهم حمله میکنه انگار کار بدی کردم

ایسش

:)