سلام من به یه آقایی دوست بودم به قصد ازدواج اما بعد یه سری رفتارا دیدم هرچند کوچیک اما سرد شدم و کلا احساسی بهش نداشتم از اونجایی که ۱۵ سال اختلاف سنی داشتیم با مشورت مشاور ونی نی سایتیا تصمیم گرفتم تمومش کنم،اما این آقا روزگار برام نزاشته هی پیام میده از هربرنامه ای و متن بالابردن میفرسته ومن الان دارم به خودم شک میکنم که شاید آدم بدی هستم واقعا من با اینکار آدم بدی هستم؟نباید اینکارو میکردم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید کار عاقلانه ای کردی اخه ۱۵ زیاده. ولی اگه بهش قول ازدواج داده بودی ناراحته ازت دیگه....طبیعیه. ولی نمیتونیم تو رودروایسی زندگیمونو خراب کنیم ک...البته نمیدونم شایدم ادم خوبیه
شما قوی هستی نه گناهکاراگر انسان خوبی نیست بزارش کنار
نمیگم بده چون دروغ گفتم ولی همین چیزای کوچیک کنارهم بزرگ میشه ووقتی حسی بهش نداری سخته برام،میگفتم شاید درآینده حس پیدا کنم ولی بخدا وقتی دستام ومیگرفت هیچ حسی نداشتم یا وقتی ازم تعریف میکرد اصلا خوشحال نبودم