2777
2789
عنوان

برا تابستون چه برنامه ای دارید؟

150 بازدید | 12 پست

من دلم‌ میخواد زبان بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و از چه کتابی بخونم سطحمم در حد همون زبان بچه های راهنماییه

دلم میخواد یه مهارتیم یاد بگیرم مثل میکاپ

همچنان امیدوار

کلاس زبان 

گواهینامه

و تا وقتی برم دانشگاه میرم سرکار

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس درس درس 

باید نرم افزار کامپیوتر هم یاد بگیرم

شاید یه تایمی هم برای آموزش کالیمبا گذاشتم 

+ ورزش و سفر

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

یادگیری یه موسیقی

شاید برم کلاس زبان

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

من دوست دارم شروع کنم به گرفتن ویدئوهای آموزشی 

البته تو خونه نه توی استودیو 

ولی تقریبا پونزده شونزده تومن پول میخواد 

بعلاوه کلی زمان برای آماده کردن محتوا بعد هم ویرایش فیلم 

و مشکل بعدی اینکه اگه نگیره 

هم وقتم از دست رفته هم پول و انرژیم 

ولی واقعا دلم میخواد یه حرکتی بکنم دوست دارم درآمدم رو زیاد کنم یه راهی رو برم 

ولی یه مشکل اینه که میترسم مشکل بعدی اینه که به شدت تنبلیم میاد 

چی میخوای اموزش بدی؟

من مدرس فیزیک هستم 

دبیرستان درس میدم و خصوصی هم تدریس می کنم 

دیگه تو این مسیر سقف درآمدم رو دیدم 

برای ارتقا درآمد باید دنبال یه راه دیگه باشم 

واسه همین میگم شاید تولید محتوا برای کسب درآمد خوب باشه 

من مدرس فیزیک هستم دبیرستان درس میدم و خصوصی هم تدریس می کنم دیگه تو این مسیر سقف درآمدم رو دیدم برا ...

روش خوبیه

اتفاقا تو اینستا خیلیا از این طریق معروف شدن و کلی دانش اموز جذب کردن برای اموزش

همچنان امیدوار