2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 61 پست
چه سخته پس چرا گفتی دو رکعته من که حال ندارم ۱۱رکعت بخونم

شما شروع كن به خوندن همون ٢ ركعتو بخون

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
ببين نماز خوندن ربطى به حجاب و اين چيزا نداره و بدون كه خدا سخت گير نيست و از مسخره كردنه اطرافيانت ...

من مهربونم و عاشق کمک کردن به بقیه به حیوونا غذا میدم و هرکاری از دستم بر بیاد برا آدما انجام میدم دل کسیو نمیشکنم ولی حجابم و اینا خوب نیست مثلا لاک دارم و چادری و اینا نیستم ولی روزه میگیرم دیروز هم از یکی پرسیدم چجوری بخونم کلی مسخرم کرد 

خب چکار کنم بلد نیستم 🥲

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مهربونم و عاشق کمک کردن به بقیه به حیوونا غذا میدم و هرکاری از دستم بر بیاد برا آدما انجام میدم د ...

همينجورى كه هستى بخون با لاك بخون وضوى جبيره بگير براى حرف كسى زندگى نكن

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
مثل نماز صبح ؟برا نیتش باید چی بگم ؟

بگو به نيت نماز شب همون با ٢ ركعت شروع كن برى جلو خودت عاشق ميشى همشو با عشق ميخونى

بگو به نيت نماز شب همون با ٢ ركعت شروع كن برى جلو خودت عاشق ميشى همشو با عشق ميخونى

مرسی 

خیلی ممنون در حقم کمک بزرگی کردین 

همينجورى كه هستى بخون با لاك بخون وضوى جبيره بگير براى حرف كسى زندگى نكن

بحث لاک نیست بخوام بخونم میشه برداشتش😂

بحث لاک نیست بخوام بخونم میشه برداشتش😂

همونجورى كه هستى باش و برو پيش خدا، نماز اول وقت بخون ببين زندگيت چقدر منظم ميشه و چقدر اروم ميشى

همونجورى كه هستى باش و برو پيش خدا، نماز اول وقت بخون ببين زندگيت چقدر منظم ميشه و چقدر اروم ميشى

هیی چی بگم من حال روحیم چند وقته بخاطر مسالی خوب نیست و داعم دارم گریه میکنم امروز که فکر نمی‌کردم کارم درست بشه درست شد و مطمعنم خدا برام خواست که درست بشه 🥲

یه جورایی امشب اولین شب آرامشمه 

ولی خب خیلی هم خوشحال نیستم چون خیلی خستگی کشیدم تو این راه فقط خیلی سر درد دارم 

هیی چی بگم من حال روحیم چند وقته بخاطر مسالی خوب نیست و داعم دارم گریه میکنم امروز که فکر نمی‌کردم ک ...

نماز اول و نماز شب تو زندگيت معجزه مياره يكيش اينه كه ادم هاى بد از راهت برداشته ميشه و خودت اينو حس ميكنى

نماز اول و نماز شب تو زندگيت معجزه مياره يكيش اينه كه ادم هاى بد از راهت برداشته ميشه و خودت اينو حس ...

نمیدونم امیدوارم بتونم بخونم از فردا 

نمیدونم امیدوارم بتونم بخونم از فردا

يه حس بهم دست ميده از حرفات  مثل اونايى كه ميگن از شنبه ميريم باشگاه يا از شنبه ترك ميكنيم  و هنوز اون شنبه ها نيومده

يه حس بهم دست ميده از حرفات مثل اونايى كه ميگن از شنبه ميريم باشگاه يا از شنبه ترك ميكنيم و هنوز ا ...

دقیقا 

نه ایشالا از فردا میخونم 😂

دقیقا نه ایشالا از فردا میخونم 😂

امشبم دير نشده پاشو شروع كن