2777
2789

شوهر من یه بچه ننه ی دهن لق بود هروقت باهم یکم بحثمون میشد می‌رفت خونه پدرش میشست کلی از من بد می‌گفت کاری کرد پدرش جواب سلام منو نمی‌داد یا فامیلاش منو میبینن راهشونو کج میکنن ،چون یبار بخاطر رفتار بد خالش فقط اسمشو تو گوشیم سیو کردم چندش رفت به مادرش گفت اونم به خواهرش گفت.یبار به مادرم گفت دخترت می‌ره دستشویی بعدش دستشویی خونیه😔نگو من پریود بودم و دل‌درد نفهمیدم دیگ اونجوری شدش.

یبار از سر بچگی رو دستم با چاقو یه خط انداختم اونو به عالم و آدم گفت ک زنم خودکشی کرده شرفمو برد .

الان برا خانوادش خبر نمیبره ولی تا بحثمون میشه میگه میرم همه چیتو به همه میگم آبروی نداشتتو میبرم . امروز آنقدر عصبی شدم گفتم برو بگو زنم جن..دس تو که بی غیرت و بی ناموس و بی حیایی اینچیزا سرت نمیشه حتما از اتاق خوابتم با زنت میری به همه میگی

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عییی 

چه چندشه 

شوهره یا شایان پنج ساله؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مشکل من و تو اینه همه چیو کف دست شوهرمون میذاریم. منم مث تو بودم. دیدم موقع دعوا همونا رو میکوبه تو ...

کاش فقط بکوبه تو سرم بابا می‌ره جهانیش میکنه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
مشکل من و تو اینه همه چیو کف دست شوهرمون میذاریم. منم مث تو بودم. دیدم موقع دعوا همونا رو میکوبه تو ...

مگه میشه؟

این رفته جریان پریود شدن زنشو به همه گفته 

به هر حال دونفر که تو یه خونه هستن باید رازدار هم باشن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شوهرمنم همینه هیچی ازخونوادم ورازهام ونظروگذشته وبرنامه هام وکلا هیچی نمیگم بهش،اوایل نامزدی درموردشون ازم میپرسیدبعددیدم این حرف میکشه بعدزودی دعواراه میندازه اوناروبکوبه سرم،میرفت به همه هم میگفت بعدمیفهمیدم پریودشدنمو رفته به خواهرش گفته خواهرشم به برادرشوهرم و...کلا جهانی شده....

اینه که رابطمون روزبروز سردتره کلا حرفی باهاش ندارم  وقتی خونه مامانمم هرچی میپرسه چه خبرمیگم هیچی سلامتی....درصورتیکه برادرم الان امروز اتاق عمل بود دوسه باری عمل شده ،قصدخواستگاری داریم دخترپسندکردیم ولی حتی واسه مهمونیای پاگشاوعقدوبله برون وهیچی نه دعوتش میکنیم نه حرفشومیزنیم .... کلا یجوریه که آبروآدمومیبره نه شخصیت درست حرف زدن داره نه درست رفتارکردن،بعدهم حکم یه جاسوس رو داره عینه جاریم  واسه همین چیزایی که بهش مربوط نیست روازش پنهون نگه میداریم بمونه توبیخبری

شوهرمنم همینه هیچی ازخونوادم ورازهام ونظروگذشته وبرنامه هام وکلا هیچی نمیگم بهش،اوایل نامزدی درموردش ...

دقیقا شوهرت مثل شوهر منه

منم هیچی بهش نمیگم از خانواده ام و اتفاقهای اونجا

اونم قهره خونه بابام نمیاد

منم میگم بهتر خودم تنها میرم و بیشتر بهم خوش میگذره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را