2777
2789
عنوان

راکوتان....نورم اسکین.....پوست آینه ای

9103 بازدید | 60 پست

خواهشا اگه کسی استفاده کرده منو راهنمایی کنه.

منم از فرا ظهر باید شروع کنم به مصرفش ولی میخوام بدونم اگه واقعا رو جوش و لک جای جوش که حالت لک قهوه ای و قرمز شده تاثیر داره بخورم.خیلی صورتم زشت شده کلا شده لک جای جوش از وقتی شروع کردم به جوش زدن حدود ۴تا۵ سال تا حالا جای هیچ جوشیم نرفته اون صورت سفید و خوشکل و بدون جوشم الان شده یه صورت پر لک و تیره.خیلی ناراحتم خواهشا اگه تجربه دارین بگین بهم.

من استفاده کردم خیلی راضی بودم جواب داد

عوارض نداره

چجوری مصرف کردی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم خیلی راضی بودم جواب داد

چطور میخوردین.وزنتون چقد بود چون دوزش با توجه به وزن باید استفاده شه.شما نورم اسکین خوردین یا راکوتان خارجیش؟رو لک جای جوش هم تاثیر داره؟ممنون میشم جواب بدین.

عزیزم راکوتان روی لک تاثیری نداره فقط برای جوش های شدید و پوست های به شدت چرب هستش

من خودم جوش داشتم به شدت یک سال مصرف کردم

برای لک باید راه های دیگه مثل لیزر ویتامین c و نیاسینانید و لایه برداری رو امتحان کنی نه راکوتان

و سرخود هم نمیشه مصرف کرد فقط زیر نظر پزشک 

سر خود که مصرف کنی ممکنه کبد رو از کار بندازه خطرناکه 

من آیینه تو هستم...
عزیزم راکوتان روی لک تاثیری نداره فقط برای جوش های شدید و پوست های به شدت چرب هستشمن خودم جوش داشتم ...

اخه تاثیر نداره از همه اینا برای لک استفاده کردم ولی هیچ تاثیری ازشون ندیدم.من نمیدونم چرا جای جوشای من اصلا نمیرن.