2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عشقمه عمرممه ❤️🥰😍

252 بازدید | 14 پست

من نه ها 

ولی میگید وجود ندارن چند نمونه مثال میزنم 

یکی می‌گفت مادر شوهرم برام سبزی میگیره پاک‌می کنه و می‌فرسته 

یکی دیگه بچه مو نگه می داره 

یکی دیگه کار به کارم ندارم 

یکی دیگه چون مادر شوهرمه دوسش دارم 

و...... 

ولی لامصب یکی اینجا نیست که تعریف کنه بدیشو میگید خوبیشم بگید 

بنده مجردمممم

کاربری دست دو نفره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم ماهه

ماشاالله بگید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خیلی راضیم خدایی ولی خب تایپیک بزنم بگم راضیم؟ ک چی

نه آخه همه میگن بده بقیه هم حمایت می کنند بعضیا تایپک میزنن از بدی هاشون می گن یه بارم تایپک بزنن تعریف کنن

کاربری دست دو نفره 

مادرشوهر من به عالم و ادم خدمت میکنه و دعوت میکنه و خودشو پاره نیکنه برا همه به جز عروساش😁😁

خب معلومه از دور همه فکر میکنن خوشبحالشون با همچین مادرشوهری ولی خبر ندارن فقط برا بقیه خوبه

نه آخه همه میگن بده بقیه هم حمایت می کنند بعضیا تایپک میزنن از بدی هاشون می گن یه بارم تایپک بزنن تع ...

بعضیا میترسن چشم بخورن

ولی درکل من خیلی راضیم خیلی با اخلاقای گندم ساختن هم خودش هم پسرش😊

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

من مادر شوهر بی نظیر و مهربونی داشتم

الان فوت شدن

یه پارچه خانومی و مهربونی و اصالت

دوسش داشتم و براش احترام زیادی قائل بودم

ولی

دیگه عشقم و عمرم نبود

این کلمه ها بار عاطفی و احساسی خیلییی زیادی دارن

برای هر کسی به کار نبرید

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....
شاید باورتون نشه ولی بخدا مادرشوهرم همه اینایی که گفتیو برام انجام میده حالا سبزی تا میاد خونم با خو ...

همین تشکر کنید شمام براش دختری کنید 

کاربری دست دو نفره 
من مادر شوهر بی نظیر و مهربونی داشتمالان فوت شدنیه پارچه خانومی و مهربونی و اصالتدوسش داشتم و براش ا ...

خدابیامرزتش والا نامه فعلا نه عشقی نه کشکی هیچی به هیچی

کاربری دست دو نفره 
همین تشکر کنید شمام براش دختری کنید

بخدا خیلی میخامش ولی از وقت بچه دومم دنیا اومد تنبل شدم اونجا میرم هیچکاری نمیکنم البته انتظار نداره ازم چون پسرمو میشناسه ک چقد شیطونه اذیت میکنه