2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قدبلند پوستش سبزهلاغر اندام موهاش پرپشت و مشکیاروم و متین

منم بگو لطفاً

اونی که میخوامش بهم علاقه مند میشه؟ میشه بگی تو اسمش چه حرفی داره یا اینکه از کدوم شهره؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

پولکیه و بیشتر اهل خوش گذرونیحس میکنم نداشته باشید

سلام عزیزم ، میشه لطفا به منم بگی حسش بهم چیه؟ منو چجور دختری میبینه؟ با کس‌ دیگه ای هم صحبت میکنه؟ مامانم میفهمه؟

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم💕

کاربری دست دونفره

سلام من امشب قراره شمع تراپی برای یه سریا به نیت مهر و محبت بین زن و شوهر،جذب خواستگار،جذب ثروت،شفا،رزق و روزی یا هر چیزی دیگه ای که بخوایید هزینه شم خیلی کمه❤️

خواستید بگید