2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا حس میکنم باکلاس نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 21 پست
بنظر شما با کلاسی چجوریه؟

سر غذا با ولع نخور دهنتو حسابی پر نکن و غذا ترجیحا کم بکش

بلند بلند حرف نزن این خییلی مهمه . یهو قهقهه نزن . 

صاف بشین صاف راه برو

تو حرفات ب خودت حرمت بزار نگو اره بابا من بدشااانس و ...

مسائل خصوصی خودت و خانوادتو بازگو نکن 

همیشه تمیز و خوشبو باش

مناسب لباس بپوش

خجالتی نباش

صریح و رسا حرف بزن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اگه بگم همه اینارو که گفتی از بچگی توی وجودمه باورت میشه؟؟ یعنی اینجوری میگن باکلاسه؟؟ فقط اعتماد به ...

اکثر آدما همچین حسی رو دارن. اتفاقا" یه برنامه چند وقت پیش دیدم راجع به همین موضوع. بازیگرای هالیوودی رو معرفی کرد که نماد قدرت هستن اما واقعیت چیز دیگه ای بود. خیلیاشون از اومدن تو جمع یا از ظاهرشون خجالت میکشیدن. 

اگه بیشتر فاکتورایی که گفتم رو دارید شما باکلاس هستید. البته چیزای دیگه هم هست. مثل اینکه اطلاعاتتون از دنیای اطراف باید مکفی باشه. مثلا" در این حد که از سیاست و اقتصاد کشورتون مطلع باشید و دیگه اینکه به ظاهرتون هم برسید. الان که نامزد هستید، سعی کنید به جای خرید از مغازه ها چندتا مزون رو دنبال کنید و از اونا خرید کنید. وقتی از یه مزون مثلا" مانتو خرید میکنید، شلوار و شال مناسبش رو هم دارن و این باعث میشه استایلتون مناسب باشه.‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر غذا با ولع نخور دهنتو حسابی پر نکن و غذا ترجیحا کم بکشبلند بلند حرف نزن این خییلی مهمه . یهو قهقه ...

مرسی عزیزم بابت نطرت هیچ کدوم از این کارا رو نمیکنم ولی حس میکنم اعتماد به نفسم پایینه که حس میکنم باکلاس نیستم بعد دماغمو دوست ندارم کل اعتماد به نفسمو اورده پایبن

مرسی عزیزم بابت نطرت هیچ کدوم از این کارا رو نمیکنم ولی حس میکنم اعتماد به نفسم پایینه که حس میکنم ب ...

خب این دیگه میشه بحث خودباوری 

جسارت شخصیتی . انقد خودتو بپذیر که با همین چهره حس قدرت کنی.. چرا میخای شبیه بقیه باشی 

من با کلاس ترین فرد اطرافم عروس داییم هست و اتفاقا دماغ بزرگی هم داره ولی اننقد جذب شخصیت و حرفاش میشی دماغشو اصلا نمی بینی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اکثر آدما همچین حسی رو دارن. اتفاقا" یه برنامه چند وقت پیش دیدم راجع به همین موضوع. بازیگرای هالیوود ...

تشکر عزیزم بابت نظرات مفیدت 🌹اره عزیزم کلا همیشه از مزون خرید میکنم 

خب این دیگه میشه بحث خودباوری جسارت شخصیتی . انقد خودتو بپذیر که با همین چهره حس قدرت کنی.. چرا میخا ...

اره باید روی خودم کار کنم خودمو دوست داشته باشم ولی نمیدونم چجوری