2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا حس میکنم باکلاس نیستم

378 بازدید | 21 پست

همه بهم میگن خیلی دختر خوب و مهربونی هستی . حتی خیلی ها هم میگن روابط اجتماعی بالایی داری و میدونی توی جمع چیکار کنی ولی خودم حس میکنم دختر باکلاسی نیستم نمیدونم باید چیکار کنم شما چیکار میکنید؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخصوصا که تازه نامزد کردم دلم میخواد خانواده نامزدم و فامیلاش بگن که دختر باکلاسیه😂

همه دخترا تو دروان نامزدی همینن😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

اصلاح میکنم دوران

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
دقیقا خودمم قبول دارم چون کسی که ذاتی بی کلاسه ادای کلاس گزاشتن در بیاره بیشتر بی کلاس میشه😂

اره کلا ادای هر چیزی و بخوای دراری بدتر گند میزنی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

با صدای بلند صحبت نکنید.قوز نکنید.  پشت سر بقیه غیبت نکنید. راجع به مسائل پیش پا افتاده( مثل مد و وارایش و... ) صحبت نکنید. چیزی که مد شده و تن اکثریت هست رو نپوشید. همیشه لباسهای مرتب و ترجیحا" رسمی بپوشید. از کلمات انگلیسی استفاده نکنید. در صورتتان ببشتر به پوست و دندانهایتان اهمیت بدهید. به دیگران خیره نشوید. از دیگران سوال شخصی نپرسید. اعتماد به نفس داشته باشید... 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
با صدای بلند صحبت نکنید.قوز نکنید. پشت سر بقیه غیبت نکنید. راجع به مسائل پیش پا افتاده( مثل مد و وا ...

اگه بگم همه اینارو که گفتی از بچگی توی وجودمه باورت میشه؟؟ یعنی اینجوری میگن باکلاسه؟؟ فقط اعتماد به نفسم کمه یعنی جلوی دیگران یه جوری وانمود نمیکنم که اعتماد بت نفس ندارم ولی توی تنهاییام که فکر میکنم اعتماد به نفسم پایینه