2777
2789

دیگه نمیتونم با کسی صحبت کنم مسواک به طور مرتب میزنم و روی زبونمم حتی میزنم یعنی بهداشتو کامل رعایت میکنم و سیر و پیاز و چیزای بودار هم نمیخورم

البته معده ام انگار مشکل داره چون گاهی بوی غذا میخوره میخوام بالا بیارم 

یه مدت رفتم سرم مترونیدازول وصل کردم از بین رفتش الان دوباره شروع کرده نمیدونم چیکار کنم 

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید در اختیارم بذارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگ لوزه نداری؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

معده ات رو درمان کن. ممکنه ریفلاکس داشته باشی. سنگ لوزه داشته باشی.

آب نمک هر شب قرقره کن. اگه مداومت کنی نتیجه داره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

شما احتمالا معدتون هلیکوباکتر داده 

باید دوره ای مترونیدازول رو مصرف بکنید تا تموم بشه و این باکتری از بین بره 

جون آنتی بیوتیک هست هم نباید سر حور بخوری 

بگو پزشک برات بنویسه و دوره هاش رو مشخص بکنه