یه چند مورد می گم خوب می شی یا حد زیادی رفع میشه، و دیگه لازم نیست دنبال راه حل دیگه ای باشی و وقتت رو هدر بدی
روبروی آینه برو و با انگشت لوزه ها تو چک کن اگر غذای مونده دربیار با انگشت، موقع غذا خوردن صحبت نکن چون غذا می ره اونجا گیر می کنه
مورد دوم
نه دندون و مسواک که می دونم وسواس شدیدی پیدا کردی ولی خوبه مخصوصا شب ها
مورد سوم
یک قاشق سیاه دانه کوبیده شده با سه قاشق عسل مخلوط کن، بعد ناهار یه سر قاشق چای خوری بخور، این کار به مرور زمان مشکل رفع می کنه ولی استمرار داشته باش از سردی معده هست اگر یبوست داشته باشی رفع می شن همزمان
می خوای بری بیرون می تونی آب جوش و دارچین درست کنی بخوری اینم خوبه
غذای شام خیلی مهمه فست فود، سس مایونز، سیب زمینی سرخ کرده غذای سنگین روی بوی دهن فردای اون روز تاثیر می ذاره، خام و پخته خواری نکن مثلاً همراه غذا ماست یا فلفل دلمه نخور یا بعد غذا آب سرد نخور البته می دونم این هارو انجام می دی با این حال گفتم
،،،،،،
استغفار و سپاسگذار خدا باش باور کن ورق بر می گرده
مردی راه چاره ای برای رفع بوی دهن از امام خواست، اینم می تونی بعد هر نماز انجام بدی
.....امام کاظم (علیه السلام) به او فرمود: به سجده برو و این ذکر و دعا را بگو:
یا الله یا الله یا الله یا رحمان. یا ربّ الأرباب. یا سیّد السادات. یا إله الآلهة.
یا مالک الملک. یا ملک الملوک.
اشفنی بشفائک من هذا الداء. و أصرفه عنی. فإنّی عبدک و ابن عبدک. و أتقلّب فی قبضتک.
این مرد می گوید: سپس از نزد حضرت (علیه السلام) رفتم و به دستوری که ایشان داده بود عمل نموده و این ذکر و دعا را در حال سجده خواندم.
به خدا سوگند می خورم که با ــ یک بار ــ انجام دادن این عمل شفاء یافتم...