2777
2789
عنوان

خانما و ب خصوص آقایون میاین ی لحظه؟

319 بازدید | 46 پست

ب نظرتون ی دختر اگ استایل و قیافه متوسط خوبی داشته باشه قابل قبول حالا و تحصیل کرده ام باشه چ دلیلی داره ک سینگله و نمیتونه رابطه داشته باشه یا نمیتونه پسرا یا رابطه ی دلخواهشو جذب کنه چ ویژگی های داره ک هیچ کس تو زندگیش نمیاد چیو باید تغییر بده ب نظرتون ؟

چرا هیچ پسری یا پسر دلخواه با معیارها  حالا نزدیک من نمیشه چرا من حالا ک دلم میخواد رابطه باید ادمش نباشه🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس دقیقا باب میل شما نیست مثل اثر انگشت که نیستمنتها شما میتونی کسی که نزدیکترین ها و مهمترینها ر ...

آخه مشکل اینه نیستن ک انتخاب کنم مشکل من با نبودنشونه

توصیه میکنم کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون متوجه مشکلت میشی

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
هیچ وقت کسیو دقیقا طبق معیار های خودت پیدا نمیکنی عزیزم‌‌.و این که واسه این که ی پارتنر مناسب خودتو ...

عزیزم من دقیقا طبق معیارام نمی‌خوام شبیهش خب ولی مشکلم فقط این نیست مشکل اصلی اینه پسری دورورم یا نزدیکم نیست پسرا یا نزدیکم نمیشن دورم زیاد پسر نیس خب مشکل همینه نمی‌دونم چیکار کنم دقیقا و باید دقیقاً رفتارم یا مکانهایی ک توش هستم و تغییر بدم نمی‌دونم🥺

عزیزم من دقیقا طبق معیارام نمی‌خوام شبیهش خب ولی مشکلم فقط این نیست مشکل اصلی اینه پسری دورورم یا نز ...

برو بیرون برو کلاس 

برو گروه های ورزشی و طبیعت گردی. 

و...

اجتماعی باش صحبت کن بگو بخند و...