2777
2789
عنوان

ازدواج با۱۵سال تفاوت سنی

188 بازدید | 23 پست

سلام من با یکی آشنا شدم به قصد ازدواج ولی بعد از گذشت چندماه من هیچ حسی بهش ندارم یعنی هیچ ۱۵سال تفاوت سنی داریم هرچی میخوام به چیزای مثبتش فکر کنم یاد حرف مشاور میفتم که بهم گفت وقتی تو بشی یه خانم سی وپنج ساله اون وارد پنجاه سالگی که دوران شروع شدن مریضی واینا هست میشی و از این حرفا من باید چیکار کنم توروخدا کمکم کنید من نمیدونم این اختلاف سن باعث مشکلات در آینده میشه یانه،ترسم از ایندست درحالی که اون بهم گفت بچه چطور بچه میخوای نگران نباش خودم حواسم هست واین حرفا یعنی بچه میخواد ،من خودم بچم،این راهی که میرم اشتباهه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم مشکلی ندارن،من فقط از شرایط بهشون گفتم واونا میگن مرد فهمیده بهتره درحالی که ندیدنش چجوریه که راضی شدن به دادن دخترشون به فردی که ۱۵ سال بزرگتره ازش

جواب رد بده سخته؟این ازدواج به نفع هر دو نیست

من اصلا محلش نمیزارم بعد بهم گفت که من تو رابطه ای که فقط یکیمون تلاش میکنه نمیخوام بمونم واین حرفا من چی بهش بگم که تمومش کنم،همینجوری تموم میشه؟

خانوادم مشکلی ندارن،من فقط از شرایط بهشون گفتم واونا میگن مرد فهمیده بهتره درحالی که ندیدنش چجوریه ک ...

عزیزم این تفکر قدیمیاست که یه اقا بالاسر میخواستن

الان اگه به همسری که انتخاب میکنی به دید دوست و همراه نگاه نکنی زندگی رو باختی

من همیشه میگم فکرنکن داری ازدواج میکنی بلکه فکرکن داری برای بقیه ی عمرت یه دوست انتخاب میکنی که همه جوره از هرلحاظی حرف همدیگه رو بفهمید

یکی شبیه خودت پیدا کن، یکی که همیشه پایه ی همدیگه باشید، اگرم الان کسی نیست صبر کن 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم این تفکر قدیمیاست که یه اقا بالاسر میخواستنالان اگه به همسری که انتخاب میکنی به دید دوست و همر ...

من اصلا قصد ازدواج نداشتم یعنی اصلا تو فکرش نبودم حتی دوستی بخدا ،نمیدونم یدفعه چیشد اینجوری شد اصلا چرا انتخابش کردم شاید بخاطر اینکه از همون اول به قصد ازدواج اومد جلو

من اصلا محلش نمیزارم بعد بهم گفت که من تو رابطه ای که فقط یکیمون تلاش میکنه نمیخوام بمونم واین حرفا ...

خب بهش بگو چه بهتر و نمون، بعدم تمومش کن

منتم میزاره😁

عزیزم بازی با احساسات چیه، دونفر با هم اشنا میشن و یه مدت رفت و امد میکنن میبینن به درد همدیگه میخورن یا نه

ادم که نمیشه بخاطر ۶ماهی که با یکی وقت گذرونده تا بشناستش حتما بله بگه و ۶۰ سال بقیه ی عمرشو تباه کنه

همینارو بهش بگو، اگه سنش زیاده حتما باید منطقی باشه و بپذیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch