2777
2789
عنوان

اهوازیا چجوری تحمل میکتین خدایی

573 بازدید | 46 پست

من ک تهرانم ۲شاعت بیرون بودم با هوا ۳۳درجه سردرد گرفتم والا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازصبح تا الان تودمای ۵۰ درجه بیرون بودم هلاک شدموا رفتم والا

وای چجوری رفتی بیرون از صب

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من تحمل کمی گرمارو هم ندارم . فقط خنک و سرد خوشم‌میاد .

اما خیلیا عاشق گرمای بالای ۴۰ درجه هستن 😑

بهار و تابستون افسردگی میگیرم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همش نشستیم تو خونه والا بی نهایت گرمه

واییی چجور سرکارمیرید

من تحمل کمی گرمارو هم ندارم . فقط خنک و سرد خوشم‌میاد .اما خیلیا عاشق گرمای بالای ۴۰ درجه هستن 😑بها ...

منم مثل خودت دوس دارم برم جای برفی زندگی کنم

دما اینجا۶۰درجس

نمیتونیم از پیش کولر تکون بخور😬

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اهوازی عزیزدر مورد دکتر قاسم زاده برای عمل بینی اطلاعی داری؟؟

نه واقعا، من اصلا دور عمل زیباییو این چیزا نمیچرخم واسه ی همین چیزی نمیدونم...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت