2777
2789
عنوان

اهوازیا چجوری تحمل میکتین خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 46 پست
دزفولمامروز اهواز و ابادان گرمترین شهر جهان بودن

وای

عزیزم ی سوال دارم حالا ک دزفولتو دزفول همه همو میشناسن؟؟؟؟؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
وآقا من بودم کوچ میکردمهمینجوریش تو تهران میگم برم ی جا دیگ

ما دیگه تو فکرش هستیم 

شوهرم برام یه ماهیتابه گرفته بود مونده بود تو صندوق اوردش نمیشد بهش دست بزنم دستم سوخت

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون سالها تو این شهر زندگی کردیم و بدنمون عادت کرده قدرت بدنی رو دست کم نگیرید  با شرایط مطابق شدیم الان مثلا من چله زمستون برم تبریز قطعا  سرما زده میشم چون بدنم به گرما عادت کرده 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

اره واقعا خیلی گرررمه ما اینجا سرسبز و کوهستانیه پختیم از گرما

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ما دیگه تو فکرش هستیم شوهرم برام یه ماهیتابه گرفته بود مونده بود تو صندوق اوردش نمیشد بهش دست بزنم د ...

وایییی 

خدا ب داد برسه حق دارید

من خودم عاشق جای سردسیر مث کردستانم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
چون سالها تو این شهر زندگی کردیم و بدنمون عادت کرده قدرت بدنی رو دست کم نگیرید با شرایط مطابق شدیم ...

وای چ حالب واقعا اره خدا صبربده

من جنوب نیستم تازه کرمانشاهم امروز داشتم به کارگراس ساختمونی که دم ظهر تو گرما داشتن کار میکردن نگاه میکردم و‌با خودم فکر میکردم اینا همونایین که اگه برگردن خونه اعصابشون سگیه و‌از زمین و‌زمان طلبکارن و‌شاید هرگز هم درک نشن

از دکتر قاسم زاده برای عمل بینی اطلاعی داری عزیز

ن عزیزم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اره واقعا خیلی گرررمه ما اینجا سرسبز و کوهستانیه پختیم از گرما

کجا

وایعزیزم ی سوال دارم حالا ک دزفولتو دزفول همه همو میشناسن؟؟؟؟؟

کی رو بشناسن مثلا؟

ن اینجوری نیس روستا داره شهرک داره شهر رو هس مگ میشه همه همه رو بشناسن

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

2790
2778
2791
2779
2792