2777
2789
عنوان

بیمارستان دولتی کسی سزارین کرده؟

2107 بازدید | 24 پست

من اولای بارداریم ولی دکترم گفته ۵ تومن زیر میزی اونم فقط خصوصی میاد اونم جدا هزینش ۲۰ تومن در میاد میترسم برم دولتی کسی تجربه ای داره؟

پسرم اومدی شدی همه دنیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خصوصی هزینش ۲۰ میلیونه؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من دولتی سزارین شدم تو یه شهر کوچیک واقعا همه چی خوب بود هم دکترم هم رفتار پرستارا و بهیارا البته مامانم به بهیارا پول داده بود عین پروانه دورم میچرخیدن درکل راضی بودم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
آره زنگ زدم پرسیدم

کدوم بیمارستان؟ یعنی فقط یه تخته تو یه اتاق؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من دولتی سزارین شدم تو یه شهر کوچیک واقعا همه چی خوب بود هم دکترم هم رفتار پرستارا و بهیارا البته ما ...

چه خوب کاش منم اینجوری باشه بتونم برم دولتی 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
کدوم بیمارستان؟ یعنی فقط یه تخته تو یه اتاق؟

اون موقع اتاق خصوصی هم گرفته بودم ۱۵۰۰ اتاقش جدا بود یه تخت تو اتاق بود ملاقاتم آزاد ولی این الان اتاق خصوصی نیست بیمارستان غیر دولتیه ۲۰ تومن 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
بچه اول دولتی سزارین نمیکنه

مگر اینکه برای ی دکتر تو بیمارستان دولتی پیدا کنی بری زیر نظرش ک مطب داشته باشه 

تو مطب بهش ی زیر میزی بدی ک برات نامه بزنه اورژانسی سزارین میخواد دیگه بیمارستان دولتی سزارین میکنه

دختر عموم این کارو کرد☝️

من سزارین شدم دولتی عمل هزینه ای نداشت فقط پول لباس و وسایل رو دادم

مگر اینکه برای ی دکتر تو بیمارستان دولتی پیدا کنی بری زیر نظرش ک مطب داشته باشه تو مطب بهش ی زیر میز ...

نه من دیگه نامه نیاز ندارم برای سزارین چون اولی سزارین شدم هرجا برم سزارین اجباریم ولی دکترمو میترسم عوض کنم 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
عزیزم خصوصی سزارین اختیاری بین ۴۰ تا 45 کن چندروز دیگه زایمان دارم اون 20 تومن احتمالا سزارین اجبار ...

آره من اختباری نیستم اجباریم چون سر اولی سزارین شدم درد طبیعی کشیدم آخرم سزارین شدم

پسرم اومدی شدی همه دنیام
عزیزم خصوصی سزارین اختیاری بین ۴۰ تا 45 کن چندروز دیگه زایمان دارم اون 20 تومن احتمالا سزارین اجبار ...

به سلامتی زایمان کنی بهترین کارو کردی سزارین انتخاب کردی

پسرم اومدی شدی همه دنیام