2821
2789
عنوان

ترس و شوک ⛔⛔

93 بازدید | 13 پست

بیاین از ترس ها یا شوک هایی ک تو بچه سالی نوجوانی جوانی یا ب تازگی بهتون وارد شده بگین

من خودم یبار داشتم حیاط میشستم تموم ک شد اومدم تو دیدم کف اشپز خونه قطره های خون ریخته تا تو پذیرایی پسرمم صداش نمیومد وای میترسیدم برم جلوتر بالا خره رفتم دیدم تو اتاق خواب روتخت خواب دراز کشیده شرشر خون میریزه از دستش روتختیم پر شده بود بعد دیدم تیغ برداشته انگشتشو عمیییق بریده بود ازترسش رفته بود تو اتاق خواب ک من دعواش نکنم تا سه روز خون میومد دکترم نیومد ببریمش بخیه بزنه میترسید جیغ میزد خیلی بد بود مال پارساله😑😑😑😑😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

آخی  بگردم عزیزم طفلک بچه دلم کباب شد واس مظلومبت اون لحظش ک از درد و سوزشش بازم صداش در نیومده

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

🤣جججججررررر

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین وبا پسرم داشتم یک سالش بود خونه تاریک رفتم دستشویی اومدم دیدم صورتش پاهاش دستش پرخون قرمز جیغ کشیدم گفتم چی شده برق وروشن کردم دیدم رژ لب قرمز منو برداشتا همه جاش وقرمز پررنگ فک کردم خونه قلبم وایستاده بود

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

آخی بگردم عزیزم طفلک بچه دلم کباب شد واس مظلومبت اون لحظش ک از درد و سوزشش بازم صداش در نیومده

اره بس ک ترسیده بود هول شده بود خودش خدا نکنه گلم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
من همین وبا پسرم داشتم یک سالش بود خونه تاریک رفتم دستشویی اومدم دیدم صورتش پاهاش دستش پرخون قرمز جی ...

الهی شیطون😂😂😂😂😂

😊

خداحفظش کنه گلم ولی تصورش کردم ترسناکه تو تاریکی بچتو تو اون حال ببینی😯😯😯

خداحفظش کنه گلم ولی تصورش کردم ترسناکه تو تاریکی بچتو تو اون حال ببینی😯😯😯

به خدا سکته کردم هااا تازه گفتم دعوات کنم یا بوست کنم 

گفت بووس🤣🤣

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

به خدا سکته کردم هااا تازه گفتم دعوات کنم یا بوست کنم گفت بووس🤣🤣

وای شیرین زبون😂😂😂😍😍😍😍

2790
2823
2791
2779
2792