2777
2789
اره رنجور میشیممن گریم میگیره

افرین دقیقا

من بهش میگم مستقیم

اونم بعدش میگه باشه که مثلا حق با توعه ولی من باز بیشتر عصبی میشم دوست ندارم اینجوری بگه😂

نمیرم رو مخش سعی میکنم کارای ک دوس دارم انجام بدم

وای من که زیاد میرم رو مخش

ولی بخدا همش بخاطر دوست داشتنه وگرنه اگه کسی رو دوست نداشته باشم رو مخشم نمیرم🥲😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افرین دقیقامن بهش میگم مستقیماونم بعدش میگه باشه که مثلا حق با توعه ولی من باز بیشتر عصبی میشم دوست ...

وای چقدر منی

من مثلا بحث میکنم اون مبگه دقیقا حق با توعه عزیزم تو درسست داری میگی

اینو میگه من روانی میشم

باید بگه من اشتباه میگم 

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
ب هم نزدیک نیستیم که باهم بتونیم بریم بیروناخه میدونی بعضی وقتا با خودم میگم نکنه براش مزاحم باشم وق ...

انرژیت رو با انرژیش مچ کن

اگه پیام کوتاه بهت میده، براش پیام بلند بالا نفرست. اگه یه بار برنامه می چینی باهاش، و در دسترس نیست. بزار خودش دفعه بعدی باهات پلن بریزه

اگه این نکته رو همیشه رعایت کنی بهت قول میدم هیچ کس فکر نمی کنه مزاحمشی‌. طبیعیه بعضی وقتا نگران باشیم مبادا خودمونو داریم به دوستامون تحمیل میکنیم اما خیلی وقتا فقط تو ذهن خودمونه این ترس

اونایی که واقعا خودشونو تحمیل می کنن اصلا متوجه این قضیه نیستن یا براشون مهم نیست 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وای من که زیاد میرم رو مخشولی بخدا همش بخاطر دوست داشتنه وگرنه اگه کسی رو دوست نداشته باشم رو مخشم ن ...

من خودمم همینطوریم عاشق اینم کسای ک برام عزیزن اذیت کنم اما خب اونا چون ناراحت میشن خودمو کنترل میکنم

وای چقدر منیمن مثلا بحث میکنم اون مبگه دقیقا حق با توعه عزیزم تو درسست داری میگیاینو میگه من روانی م ...

اتفاقا دیشب هم بهش میگفتم دیگ باشه نگو میگفت پس چس بگم😂😂

انرژیت رو با انرژیش مچ کناگه پیام کوتاه بهت میده، براش پیام بلند بالا نفرست. اگه یه بار برنامه می چی ...

افرین دقیقا طرز پیام دادنش کوتاهه

ولی فکر کنم برای همه اینجوره البته بعضی وقتا هم پیامش طولانی میشه ولی اکثرا کوتاهه

و بعضی وقتا هم میگه یادم رفت جواب فلان چی رو بدم🤦‍♀️

من پیامام ن کوتاهه ن بلند ولی خب اینجوریم ک ب تک تک پیاماش جواب میدم خوشم نمیاد بی جواب بزارم میگم شاید یکی اینجوری برداشت کنه که دارم نادیدش میگیرم

من خودمم همینطوریم عاشق اینم کسای ک برام عزیزن اذیت کنم اما خب اونا چون ناراحت میشن خودمو کنترل میکن ...

من وقتی خودم ناراحتم اینکارو انجام میدم ی خورده حرف میزنیم و اروم میشم

ولی اگه جلو خودمو بگیرم و چیزی نگم تو دلم میمونه🥲