2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعی می کنم براش فضای شادی بخش و آرامش دهنده فراهم کنم

وقتی با هم وقت می گذرونیم احساس راحتی بکنه، خوشحال بشه، دغدغه های زندگی رو فراموش بکنه موقتی

به نظرم به عنوان یه دوست این بزرگ ترین کاری هست که میشه برای یکی انجام داد. مخصوصا هر چی سن بالاتر بره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سعی می کنم براش فضای شادی بخش و آرامش دهنده فراهم کنموقتی با هم وقت می گذرونیم احساس راحتی بکنه، خوش ...

میدونی کلا اون وقتی پیشمه من خوشحال میشم حتی اگه بدون اینکه کاری برام انجام بده باشه انگار انرژی مثبت داره برام

ولی خب نمیدونم اونو چجوری خوشحال کنم

خوشبحالت ولی اینکه من به خودم آسیب میرسونم رو دوست ندارم بعضی موقع ها هم از دست خودم عصبی میشم ولی خ ...

ولی من کلا نمیدونم باید چیکار کنم که همون انرژی ک من از اون میگیرم اونم از من بگیره

میدونی کلا اون وقتی پیشمه من خوشحال میشم حتی اگه بدون اینکه کاری برام انجام بده باشه انگار انرژی مثب ...

چه کارایی دوست داره. چه فعالیت هایی؟ چه جاهایی دوست داره بره؟ اگر نمی دونی راحت ازش بپرس‌. شناختن دوستامون مهم ترین لطفی هست که میتونیم در حقشون بکنیم. در ضمن خیلی وقتا همین که براش باشی و بتونه بهت اتکا کنه خودش از هر چیزی مهمتره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دلم نمیاد باهاشون زیاد قهر بمونمبخشنده میشم دربرابرشون

اره قهر ک اصلا نمیتونم بکنم ولی روش حساسم تا ی کار کوچیک کرد ک از دستش ناراحت شدم بهش میگم

چه کارایی دوست داره. چه فعالیت هایی؟ چه جاهایی دوست داره بره؟ اگر نمی دونی راحت ازش بپرس‌. شناختن دو ...

ب هم نزدیک نیستیم که باهم بتونیم بریم بیرون

اخه میدونی بعضی وقتا با خودم میگم نکنه براش مزاحم باشم وقتی دارم بهش پیام میدم