من و صمیمی ترین دوستم راهمون از هم جدا شد. میخوام ببینم فقط صمیمی بودن توی مدرسه امکان داره؟ واقعا سر این موضوع خیلی حالم گرفتس. تعطیلیمو گند زدم توش. میخوام بدونم اگه بیرون قرار بزاریم هر چند وقت یه بار هم باز میتونیم مثل قبل باهم صمیمی باشیم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مامانم میگه دوستای راهنمایی فراموش میشن رفاقتای اصلی واسه دبیرستانه
خودم نهمم
امسال از دوستم که از هفتم باهاش بودم همیشه باهم درس میخوندیم کل کلاس باهامون لج بودن ولی ما دوتا پشت هم بودیم هر روز بهم پیام میدادیم و اینا جدا شدم:))))
کلاس نهمم. باهم بیرون هم میریما. همیشه میرفتیم. میخوام ببینم الان هم اگه اینجوری باشه. میشه صمیمی ...
میشه اگه جفتتون بخوایید بعضی وقتا هر چی آدم بزرگتر میشه سرش شلوغ تر میشه نمیرسه بعضی از روابط ادامه بده ولی شما هنوز کوچیکید تابستون با هم کلاسی چیزی ثبت نام کنید تو تایم مدرسهها هم اگه رشتتون یکیه میتونید باهم برید کلاس خصوصی یا کتابخونه درس بخونید میشه وقت پیدا کرد